StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA

Dubrovnik kući pjevajući, i dalje ne zna za poraz, a sve je još ljepše kad se pogleda gdje su na prvenstvenoj tablici ekipe koje je pobijedio!

Piše Tonči Vlašić
11. studenog 2023. - 22:49

Niz se nastavio. Odbojkašice Dubrovnika su stigle do devete pobjede ove sezone, sedme u prvenstvu, lider su drugog razreda, a preostale dvije su ostvarile u regionalnom kupu te s njima izborile završnicu, mjesto među 16 najboljih.

I što je još ljepše kad je prvenstvo u pitanju, pogled na tablicu, gdje su ekipe koje su dobile. Dakle, dobile su Drenovu, koja je druga, dobile su HAOK Mladost II, koja je treća, dobile su Pulu, koja je četvrta, dobile su Olimpik, koji je peti, dobile su Veli Vrh, koji je šesti, dakle, sve ekipe koje su s njom u gornjem domu, plus iz donjeg, Zadar, koji je zadnji, te sad Varaždin, koji ima dvije pobjede, a koji je u ogledu protiv ekipe iz Gospina polja upisao peti ovosezonski poraz.

Varaždin je u svom domu uspio dobiti drugi set s 25:21, ali prvi, treći i četvrti uzeo je Dubrovnik. Prvi uvjerljivo, 25:15, preostala dva nakon velike borbe – oba rezultatom 25:23. U četvrtom setu Dubrovnik je okrenuo domaćina, koji je imao 7:1, 8:2, zatim 14:7, 15:8 i 16:9, te 20:18. Nakon toga 0:5, i Varaždin se više nije uspio vratiti. Utakmica je trajala 94 minute.

Tko je pod vodstvom Leonarda Barića, kojem je pomagala Maja Ereš, uzeo oba boda u Varaždinu? Mia Obradović, Lara Dežulović, Andrea Butigan, Anamarija Mrakić, Manuela Karač, Matea Vuletić, Mia Vukas, Doris Buzolić, Laura Gnjatović, Gabriela Stipanović, Iva Maslać, Laura Prkačin i Marija Kristić.

image

Opet smo pobijedile!

Tonči Vlašić/

U 8. kolu, za dva tjedna, stiže u Gospino polje Velika Gorica, koja ima dvije pobjede i pet poraza, a prije toga, idući vikend, točnije, u nedjelju, 19. studenog, u 18 sati, igra se utakmica osmine finala Kupa ‘Snježane Ušić‘ – gost je superligaš, Marna Kaštela, trećeplasirana ekipa najvećeg ranga, koja je nakon sedam kola ima pet pobjeda i dva poraza. Eto utakmice u kojoj Dubrovnik nema sto izgubit. Može samo dobit.

Uspije li, bit će ocjena čista desetka.

02. svibanj 2024 09:35