StoryEditorOCM
OstaloATLETIKA

Dubrovnik ima najuspješnijeg trenera u kategoriji mlađih kadeta, Vedad Đugum: ‘Budući u Hrvatskoj ima više od 90 klubova, ovo je veliko priznanje!‘

Piše Tonči Vlašić
13. siječnja 2022. - 22:02

Slavio je Atletski klub Dubrovnik prvo početkom svibnja. 13-godišnji Erik Antolović se okrunio naslovom mlađe kadetskog prvaka Hrvatske u višeboju. U lipnju se opet otvarao šampanjac: Antolović je na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske dokazao kako uspjeh na državnom u višeboju nije bio slučajan. U svom uzrastu se čak četiri puta popeo na pobjedničko postolje od čega tri puta na najvišu stepenicu. Državni prvak u utrkama na 60 metara i 80 metara s preponama, te u skoku u dalj, dok je u utrci na 200 metara s preponama bio treći te osvojio i brončanu medalju.

Tad smo napisali: naravno, treba zapljeskati i njegovom treneru Vedadu Đugumu.

Danas se opet pljeskalo Đugumu. Trener Atletskog kluba Dubrovnik je proglašen od strane Izvršnog odbora Udruge hrvatskih atletskih trenera za najuspješnijeg trenera za 2021. godinu u kategoriji mlađih kadeta. Potvrda je to kako su rezultati Erika Antolovića uistinu odlični.

- Budući u Hrvatskoj ima više od 90 klubova, ovo je uistinu veliko i vrijedno priznanje. Vrijednije priznanje od ovog nisam dobio. Ovo je ujedno i nagrada svima u klubu. Trudili smo se, radili, i uspjeli napraviti nešto veliko unatoč dobro poznatoj činjenici u kakvim uvjetima radimo – istaknuo je Đugum, 29-godišnji trener Atletskog kluba Dubrovnik.

25. travanj 2024 14:57