StoryEditorOCM
OstaloJUDO

Dubrovkinja čeka finalni blok, javio se iz Madrida Mateo Semiz te istaknuo: Radila je jako dobro. Kontrolirala borbe

Piše Tonči Vlašić
8. lipnja 2024. - 14:25
Anđela Violić je pod vodstvom trenera Matea Semiza osvojila broncu na Europskom seniorskom kupu u Gospinom poljuTonči Vlašić/

Radila je jako dobro. Kontrolirala borbe – rekao je Mateo Semiz, šef struke Judo kluba Dubrovnik 1966., koji je već godinama u stručnom stožeru hrvatske reprezentacije.

Komentirao je nastup Anđele Violić, judašice Dubrovnika 1966. i hrvatske reprezentativke, koja je prvog dana Svjetskog seniorskog kupa u glavnom gradu Španjolske stigla s dvije pobjede i jednim porazom do borbe za broncu.

U 16 sati počinje finalni blok u velebnoj dvorani u Madridu u kojoj se borbe odvijaju na četiri tatamija, a u kojoj ima mjesta za još dva. Violić je prvo dobila Francuskinju Juliette Diollot, a zatim i Jamajčanku Ebony Drysdale Daley, dok je u polufinalu kategorije do 70 kilograma poražena od francuske reprezentativke Lucie Jarrot.

Suparnica u borbi za broncu na Svjetskom kupu bit će joj još jedna Francuskinja, Issoufi Kaila, koja je prije dvije godine bila mlađe seniorska doprvakinja Europe. 

21. lipanj 2024 22:25