StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA |

DINAMO ĆE MORAT PRIČEKAT ZA UGOSTITI DUBROVNIK Opet je pozitivno u najugodnijem iznenađenju sezone

Piše Tonči Vlašić
19. ožujka 2021. - 21:00

Utakmica 20. kola Super lige odbojkašica između Dinama i Dubrovnika, koja se trebala igrati u Zagrebu, u subotu, 20. ožujka, odgođena je do dalnjeg zbog jednog pozitivnog testa u redovima dubrovačkog kluba.

- Većem dijelu ekipe, koji je bio u kontaktu sa zaraženom osobom, određena je samoizolacija - objavio je Ženski odbojkaški klub Dubrovnik na svojoj stranici.

Tri su kola do kraja. Dubrovnik, koji u prezadnjem, 21. kolu, dočekuje Brda, a u zadnjem, 22. kolu, je gost Splita, dijeli s Osijekom deveto mjesto s 22 boda. Odavno je povratnik u najveći rang, koji je bio najveći kandidat za ispadanje, osigurao ostanak, pobjegao Olimpiku i Poreču, predzadnjem odnosno zadnjem sastavu lige, i to čak 18 odnosno 19 bodova. Oba konkurenta u borbi za ostanak dobila je oba puta, kod kuće i u gostima, a kako je bila uspješna u još nekoliko utakmica, tri kola prije kraja je u igri za još bolji plasman.

- Nadamo se da će povratak na teren proći bez većih posljedica i da ćemo uspješno odigrati preostale tri utakmice do kraja sezone - poželio je Ženski odbojkaški klub Dubrovnik.

19. travanj 2024 20:42