StoryEditorOCM
OstaloUTAKMICA DANA

Biti ili ne biti u Gospinom polju od 19 sati, tko će na Pulu u polufinalu doigravanja za prvaka, Square ili Dinamo?

Piše Tonči Vlašić
3. svibnja 2022. - 13:15

Square je dobio prvu, Futsal Dinamo drugu, Square je bio bolji u svom domu 25. travnja s 3:1, Futsal Dinamo je također iskoristio domaći teren, te u subotu, 30. travnja bio još uvjerljiviji - 7:1, ali broje se pobjede. Square, nakon što je Futsal Dinamo u drugoj utakmici stekao osjetnu prednost, povukao je očekivano vratara iz igre, krenuo na sve ili ništa, te doživio uvjerljiv neuspjeh. 

Čim Square počne razmišljati kako da ne zaradi kartone, kako sačuvati sve igrače za iduće nastupe, gubi. To mu se dogodilo u Omišu protiv Olmissuma u zadnjem kolu ligaškog dijela gdje je pobjedom mogao do pozicije broj jedan u doigravanju za prvaka, to mu se sad dogodilo i u Zagrebu kod Futsal Dinama. 'Crveno plavi' su u većini utakmica oduševili ove sezone jer su se 'bacali na glavu', jer su, u kakvom god sastavu bili, a rijetko su bili kompletni, 'ginuli' na terenu. 

Nekad dobro dođe i težak poraz. Pamti se tako prošla sezona, izgubiš u Zagrebu od Uspinjače sa 7:0, potom, a utakmicu poslije nadigraš Crnicu s 5:0 kod kuće.

DOIGRAVANJE ZA PRVAKA HRVATSKE

Doigravanje za prvaka, četvrtfinala: Olmissum (1) – Vrgorac (8) 2:0, Crnica (4) – Novo vrijeme (5) 0:2, Futsal Pula (2) – AFC Universitas (7) 2:0, Square (3) – Futsal Dinamo (6) 1:1

Prve utakmice, petak, 22. travnja, Omiš: Olmissum – Vrgorac 2:1, Pula: Futsal Pula – AFC Universitas 6:2, subota, 23. travnja, Šibenik: Crnica – Novo vrijeme 3:4, ponedjeljak, 25. travnja, Dubrovnik: Square – Futsal Dinamo 3:1.

Druge utakmice, petak, 29. travnja, Makarska: Novo vrijeme - Crnica 5:1, subota, 30. travnja, Vrgorac: Vrgorac - Olmissum 0:1, Split: AFC Universitasy - Futsal Pula 0:1, Zagreb: Futsal Dinamo - Square 7:1. 

Četvrtfinale se igra na dvije pobjede.

Ovog utorka, 3. svibnja, igra se u Gospinom polju majstorica četvrtfinala doigravanja za prvaka. U tri preostala četvrtfinala se sve zna. Olmissum igra protiv Novo vrijeme za finale, a Futsal Pula čeka u drugom polufinalu pobjednika ogleda Square - Futsal Dinamo.

Majstorica u Gospinom polju počinje u 19 sati. Nema popravnog. Tko izgubi za njega je sezona završena, pobjednik nastavlja utrku za naslovom prvaka!

26. travanj 2024 13:58