StoryEditorOCM
NogometŽUPLJANIN S ČELNIKOM UEFA NA FINALU U ŽENEVI

Volin te Hajduče od kad znan za sebe, i nakon pobjede, i kad ti ne ide, uvijek san uz tebe!

Piše Tonči Vlašić
24. travnja 2023. - 19:07
Uoči finala juniorske Lige prvaka između Hajduka i nizozemskog AZ Alkmaara u Ženevi - Lukša Jakobušić i Aleksander Čeferin

Zbog jedne ljubavi, s kojon se rodimo, koja ne prestaje, život ti postane i ne možeš bez nje. Volin te Hajduče od kad znan za sebe, i nakon pobjede, i kad ti ne ide, uvijek san uz tebe – ne vjerujemo kako su Lukša Jakobušić i Aleksander Čeferin pjevali skupa s navijačima Hajduka, pogotovo ne Slovenac, ipak je on čelni čovjek UEFA, ali da i on druka za Hajduka, to svi znaju.  

Jakobušić i Čeferi su snimljeni na tribinama stadiona u Ženevi uoči finala juniorske Lige prvaka između Hajduka i nizozemskog AZ Alkmaara. Prvi čovjek splitskog kluba, Župljanin, i Slovenac, koji je od 2016. godine na čelu UEFA.

Nije im ovo prvi susret. Čeferin je prošle godine bio gost Hajduka u Poljudu. Domaćin mu je bio Jakobušić.

image

Lukša Jakobušić i Aleksandar Čeferin u Splitu 2022. 

Miro Gabela/hajduk.hr/

- Prvi put sam na Poljudu, ovaj stadion ima dušu iako bi trebao ozbiljnu renovaciju. I danas pratim Hajduka. Od igrača mi je posebno bio drag Zlatko Vujović, pa onda Ivica Šurjak, Blaž Slišković, Ivan Gudelj... – rekao je tad Čeferin. Stavio naglasak na bio sam onda navijač Hajduka, ali je isto tako prije tri godine, nakon ogleda slovenskih i hrvatskih nogometnih veterana istaknuo: Ne krijem, navijač sam Hajduka i uvijek ću biti uz Hajduk!

Čeferin je zbog Hajduka i prebacio završnicu juniorske LIge prvaka iz Nyona u Ženevu, na veći stadion, i to zbog velikog interesa navijača splitskih ‘Bilih‘.

image

Lukša Jakobušić i Aleksander Čeferin na tribinama stadiona u Ženevi, finale Hajduka i AZ-a došao je pogledati i hrvatski izbornik Zlatko Dalić, te bivši ‘Vatreni‘ Dejan Lovren

Vojko Bašić/Cropix
26. travanj 2024 07:31