StoryEditorOCM
NogometTURNIR NA MALE BARE

Svi u Čokolino, finalni je dan! Poznato tko igra za naslov pobjednika u turniru veterana, a tko u seniorskom turniru

Piše Tonči Vlašić
27. srpnja 2024. - 01:15

Napokon ostarili i Celtic bar Belfast su finalisti turnira veterana (21.10 sati), dok će od 22 sata u finalu seniorskog turnira igrati Sport caffe Balun i Trpakis. Finalni dan nogometnog turnira na male bare ‘Čokolino 2024.’ u subotu, 27. srpnja, počinje u 19.30 sati utakmicom za treće mjesto turnira veterana (Caffe bar Ferata - Caffe bar Olloa), a od 20.20 sati igra se utakmica za treće mjesto seniorskog turnira (Caffe bar AS Čilipi – HC).

U seniorskom turniru Sport caffe Balun je u polufinalu s 4:1 svladao Caffe bar AS Čilipi, prije toga u četvrtfinalu s 2:0 Lapadsons, u osmini finala Atalantu Bergamo s 5:4, a u repasažu Getto s 5:1. Trpakis je u osmini finala nakon 2:2 na penale dobio Šulemu na zarubu, u četvrtfinalu Hajduk Mokošicu s 1:0, a u polufinalu HC nakon 0:0 na penale.

Dario Marinović, Matej Gaće, Baldo Cicijelj, Antonio Pijević, Maro Đuraš, Nikola Crnčević, Andro Drašković, Oliver Milošević, Gordan Duvančić i Zvonimir Čikato su igrači Sport caffe Balun, dok su za Trpakis igrali Niko Vlahušić, Matej Nađ, Maro Kalauz, Pero Ševo, Hrvoje Lončarica, Ivo Vlahušić, Igor Jažić i Antonio Drašković.

U polufinalu turnira veterana Napokon ostarili je s 4:0 dobio Caffe bar Feratu, a Celtic bar Belfast je s 3:0 bio bolji od Caffe bara Olloa. Za Napokon ostarili su igrali Goran Curić, Miho Rešetar, Denis Gregur, Igor Zekić, Marko Beletić, Marko Mostahinić, Ante Daničić i Stjepo Gavrilica, a za Celtic bar Belfast Nikola Crnčević, Ivica Konjuh, Mario Đamonja, Dario Rončević, Vlatko Banović Željan Bagović.

U turniru veterana igralo je 17, a u seniorskom turniru 51 ekipa. 

06. rujan 2024 17:58