StoryEditorOCM
NogometSUPERSPORT HNL

Prvi nastup Dubrovčanina za Hajduk na Poljudu, pamtiti će ga Karlo Sentić po sjajnoj atmosferi 15.000 navijača i drugom poluvremenu koje je bilo za pet!

Piše Tonči Vlašić
4. rujna 2022. - 23:21

Dubrovčanin Karlo Sentić je prvi put branio za prvu momčad Hajduka na Poljudu. Debi je imao u 3. kolu u 2:0 pobjedi kod Varaždina, a zattim prošlo kolo branio je u 1:2 porazu kod Osijeka.  Prvi nastup usred Splita pamtit će po 5:1 pobjedi protiv Slaven Belupa.

Sad u utakmici 8. kola Slaven Belupo, druga momčad prvenstva, povela je pogotkom u Hoxha u 43. minuti. Nastavak je bio u znaku raspjevanog Hajduka: Mlakar u 51., Čolina u 60., Atanasov u 77. te Nikola Kalinić u 81. i trećoj minuti sudačke nadoknade su pogađali, te se pjevalo u Poljudu. Posao ‘Bijelima’ olakšao je strijelac Hohxa, koji je u 56. minuti zbog drugog žutog kartona morao u svlačionicu.

image

Slavi Jani Atanasov

Tom Dubravec/Cropix
image

Torcida

Tom Dubravec/Cropix
image

Lukša Jakobušić, Župljanin, predsjednik Hajduka

Tom Dubravec/Cropix

Slaven Belupo ove sezone nije primio niti jedan pogodak u gostima. Sad pet u Splitu.

Dinamo vodi s 22 boda iz 8 utakmica, Slaven Belupo je ostao drugi s 14 bodova iz 8 utakmica, a Hajduk je skočio na treće mjesto s 12 bodova i dvije utakmice manje...

Dubrovčanin na vratima Hajduka, na tribinama oko 15.000 ljudi, 5:1, zadovoljan u Hajduku mora biti i predsjednik Uprave Hajduka, Župljanin Lukša Jakobušić...

07. svibanj 2024 10:34