StoryEditorOCM
NogometŽUPANIJSKI NOGOMETNI SAVEZ

PRVA I DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA IMAJU NOVOG POVJERENIKA Svi u nedjelju od 16.30 sati. Tko nema pravo nastupa u 1. kolu?

19. rujna 2019. - 09:49
Povjerenik za natjecanje Prve i Druge županijske nogometne lige od sezone 2019./20. je Neven Tomičić - objavio je Županijski nogometni savez Dubrovačko-neretvanski.

- U razgovoru s vodstvom Saveza, točnije predsjednikom, iznio sam neke prijedloge koji su odbijeni. Nakon toga nije mi preostalo ništa nego da ne prihvatim imenovanje za povjerenika - istaknuo je prije nekoliko dana Darij Jasprica, bivši povjerenik za natjecanje Prve županijske nogometne lige. 

Nova sezona u Prvoj ŽNL počinje u nedjelju, 22. rujna. Sve utakmice, objavljeno je u službenom biltenu, počinju u 16.30 sati. Croatia, prošlogodišnji prvak Prve županijske lige, gost je na startu nove sezone Maestrala, prošle sezone najbolje momčadi Druge županijske lige i povratnika u prvi razred. Osim u Krvavcu još će se igrati u Žrnovu (Žrnovo – Hajduk 1932.), Kominu (Gusar – Slaven), na Grudi (Sokol – Župa dubrovačka), u Čilipima (Konavljanin – ONK Metković) te u Smokvici (ŠD Smokvica – Orebić).

U 1. kolu pravo nastupa zbog kartona, kazni zarađenih na kraju prošle sezone, nemaju Goran Šorgić (ONK Metković), Boris Tulić (Hajduk 1932.), Mateo Miladin, Leo Pušić i Nikša Đurić (svi Sokol), Ivan Tomašić (ŠD Smokvica) i Pero Ševo (Croatia).

FOTO Neven Tomičić, dugogodišnji nogometni sudac, a potom delegat i povjerenik za suđenje ŽNS-a, novi je povjerenik za natjecanje Prve i Druge ŽNL. Na slici s Vickom Mihaljevićem na utakmici u Čilipima  
27. travanj 2024 00:39