StoryEditorOCM
NogometŽUPANIJSKI KUP

Prekid u Dubravci, masovna tučnjava, što će delegat i sudac napisati u dodatnom izvješću s utakmice, tko je kriv što je sve bilo gotovo u 28. minuti?

Piše Tonči Vlašić
20. veljače 2022. - 15:58

Počelo je, nažalost, loše, prekidom. Utakmica 1. kola Županijskog kupa u Dubravci između Sokola i Slavena trajala je samo 28. minuta. Pri rezultatu 1:0 za Slaven došlo je do tučnjave. Isključeni su, redom, Zoran Glavinić, igrač Sokola zbog udaranja protivničkog igrača šakom, te potom dva igrača Slavena, i to prvo Đuro Trković, koji je u prekidu utakmice udario protivničkog igrača bez lopte, te nakon toga i Domagoj Metković, koji ušao u teren i udario protivničkog igrača šakom, a kad je isti bio na travnjaku, i nogom.

Dvije minute prije prekida Paulo Opušić je bio najviši u skoku u kaznenom prostoru Sokola, te glavom poslao loptu u mrežu. Slavio je Slaven skupa sa svojim navijačima. Potom nemile scene nakon kojih je sudac Ado Bijedić prvo isključio igrača Sokola, a zatim pokazao crvene kartone dvojici igrača Slavena.

image
Sokol i Slaven - 1. kolo Županijskog kupa
Tonči Vlašić
image
Sudac Ado Bijedić u raspravi s Hrvojem Kraljem, trenerom Sokola, koji je požutio zbog prigovora
Tonči Vlašić
image
'Leti' Paulo Opušić u 26. minuti, Slaven je poveo u Dubravci s 1:0
Tonči Vlašić
image
Pred kraj prvog poluvremena prekid u Dubravci u kup utakmici Sokol - Slaven (0:1)
Tonči Vlašić
image
Pred kraj prvog poluvremena prekid u Dubravci u kup utakmici Sokol - Slaven (0:1)
Tonči Vlašić

Što će napisati sudac i delegat Dražen Kukrika u svom dodatnom izvješću, ostaje vidjeti, ali stoji kako je Bijedić zaključio utakmicu nakon ulaska Metkovića s klupe u teren i napada na Glavinića.

Nakon što je bilo jasno kako se utakmica neće nastaviti, nije bilo novih izgreda. 

24. travanj 2024 05:01