StoryEditorOCM
NogometBRUKA I SRAMOTA

Otkazan derbi u Metkoviću! Razlog? Napadača Konavljanina pretukla dva igrača Slavena!?

Piše Tonči Vlašić
10. travnja 2023. - 11:09

Neće se igrati u Metkoviću derbi 17. kola Prve županijske lige između trećeg ONK Metković i drugog Konavljanina, koji je trebao početi na Štruvinu u 16.30 sati. Klub iz Čilipa je zatražio odgodu. Nemili događaj, koji se dogodio kasno sinoć, razlog je tome. Pretučen je njihov napadač Pero Opušić, i to od strane, kako se navodi, dvojice igrača Nogometnog kluba Slaven, lidera prvenstva.

Pozvana je na kraju i policija. Peru Opušiću je ukazana prva pomoć i u dubrovačkoj bolnici. Za sad se ne navode imena igrača Slavena koja su napala igrača Konavljanina.

- Ako vam je gust bit prvi na ovaj način onda čestitam Slavenu na prvom mjestu. Svaku drugu utakmicu glavni sudac Ante Kosor ili eventualno Mišo Krešić. Konavljaninu nisu sudili nijednu utakmicu nikad osim protiv Slavena, pametnom dosta. Neću trošit riječi...sedam penala. Konavljaninu jedan i to na rezultatu 4:0 – napisao je Pero Opušić na stranici Slavena nakon njihove zadnje pobjede protiv Gusara na Gnjilama s 4:1.

Nakon tog njegovog natpisa krenulo je prepucavanje,

- Da imamo tako Kosora ili Krešića dobili bi i mi, ali nemamo. Bolje pošteno izgubit nego dobit s plaćenim sucima. Ako dobijete protiv bilo koga od ta dva protivnika, a da vam sudi netko s Korčule ja obećajem da ću vam prvi čestitat – također je napisao napadnuti igrač Konavljanina.

To je, priča se, bio razlog napada, koji se na kraju dogodio u Popovićima u noći s nedjelje na ponedjeljak!? Ne može se zaboraviti u ovom slučaju činjenica kako za Slaven igra Paulo Opušić čiji su suigrači, kako se sad navodi, pretukli njegovog starijeg brata Pera.

Ni Slaven, ni Konavljanin se još nisu oglasili na svojim stranicama. Čekamo i priopćenje policije. Što će na kraju poduzeti uprave oba kluba, kao i Županijski nogometni savez? 

Sve skupa ovo je baš težak udarac za sport. 

03. svibanj 2024 11:35