StoryEditorOCM
NogometVRIME JE ZA NAJVEĆI HRVATSKI DERBI

Oglasio se Hajduk: ‘Ponesite najdraži šal i dođite u bijelim majicama! Vidimo se na Poljudu!‘

Piše Tonči Vlašić
1. listopada 2023. - 14:04

‘Gori‘ na Prevlaci, gori na stonskim zidinama... Navijači Hajduka su upalili bengalke, te proslavili šestoroznamenkasti broj članova, tih nevjerojatnih za hrvatske prilike 100.000, a to se dogodilo baš uoči najvećeg derbija hrvatskog nogometa i dolaska Dinama na Poljud. Hajduk je lider s 18 bodova, ima dva boda više od Dinama, koji ima utakmicu manje.

Hoće li i u drugom prvenstvenom ogledu protiv aktualnog prvaka ‘Bijeli‘ upisati pobjedu? Na startu nove sezone slavili su u Maksimiru 2:1. 

Poljud je rasprodan onog trenutka kad je objavljeno kako su karte puštene u prodaji. Bilo je to još u ponedjeljak. Danas, šest dana poslije oglasila se kancelarija Hajduka, te poslala poruku svojim navijačima. 

- Poljudski derbi sve je bliže, a mi pozivamo sve navijače da na današnju utakmicu Hajduk - Dinamo ponesu najdraži šal i dođu u bijelim majicama kako bi još jednom stvorili veličanstveni dekor i dali podršku momčadi! Vidimo se na Poljudu!

Hajduk bi derbi trebao početi u sastavu: Lučić – Moufi, Šarlija, Uremović, Melnjak – Sigur, Žaper – Benrahou, Krovinović, Sahiti – Livaja, dok bi Dinamo trebao istrčati na Poljud u sastavu: Nevistić – Moharrami, Šutalo, Perić, Ljubičić – Mišić, Bulat – Emreli, Baturina, Vidović – Petković.

Ivan Leko i Sergej Jakirović, treneri Hajduka odnosno Dinama, to još nisu potvrdili...

Derbi počinje u 18 sati. Tko nije na Poljudu - MAXSport televizija.

01. svibanj 2024 11:33