StoryEditorOCM
NogometHRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

Neretva je opet uspjela, treći put na pobjedničkom postolju Dvoranskog veteranskog prvenstva Hrvatske!

Piše Tonči Vlašić
20. veljače 2022. - 14:06

Neretva je treća na 19. Dvoranskom prvenstvu veterana Hrvatskog nogometnog saveza, koje se protekla tri dana igrao u Belom Manastiru i Dardi. Metkovci su posljednjeg dana poraženi prvo u polufinalu s 3:0 od Sabunjara, sastava koji je na kraju osvojio naslov, bio s 3:1 bolji u finalu protiv Bilica, dok su metkovski 'plavo bijeli' u utakmici za treće mjesto svladali Jadran Poreč s 1:0.

Treći put je Neretva na pobjedničkom postolju. Prvo je izborila 2018. u Rovinju kad je bila najbolja, zlatna, a drugo godinu poslije, kad je bila domaćin prvenstva, a kad je osvojila broncu.

Neretva je broncu izborila u sastavu: Drago Bezer, Boris Galov, Danijel Ležanić, Goran Galov, Josip Galov, Ivan Galov, Zoran Bubalo, Mile Bebić, Mate Pehar, Ante Volarević, Tomislav Miletić, Mišo Obradović, Mislav Vučković, Marko Bušić, Nino Šešelj i Frane Jerković.

Na prvenstvu je igralo rekordnih 39 sastava, te isto tako nikad više sastava iz Dubrovačko - neretvanske županije - ukupno šest. Osim Neretve skupinu su prošli još Konavljanin GOŠK Dubrovnik Veteran '79, koji su zaustavljeni na startu nokaut faze, u osmini finala. Prostala tri sastava nisu uspjela izboriti nokaut fazu (Jadran Luka Ploče, HNK Dubrovnik i Župa dubrovačka).

26. travanj 2024 22:25