StoryEditorOCM
NogometBRAVO HRVATSKA

Naša mlada reprezentacija svladala sudionika Svjetskog prvenstva, a Dubrovčanin Karlo Sentić upisao svoj deseti nastup u dresu ‘Vatrenih‘

Piše Tonči Vlašić
20. rujna 2022. - 21:33

Karlo Sentić je ušao u igru u 61. minuti utakmice umjesto godinu i pol dana starijeg Nediljka Labrovića, člana Rijeke, te stao na vrata Hrvatske U23 reprezentacije koja je u prijateljskoj utakmici odigranoj u Wiener Neustadtu svladala ‘A‘ reprezentaciju Katara, domaćina Svjetskog prvenstva, i to uvjerljivo, s 3:0.

Hrvatska U23 reprezentacija je igrala pod vodstvom glavnog instruktora HNS-a Petra Krpana i izbornika U-17 reprezentacije, Roberta Jarnija, a mrežu Katara tresli su Tonio Teklić (igrač Varaždina) u 14. minuti iz kaznenog udarca, Josip Mitrović (Gorica) u 16. te Sandro Kulenović (Lokomotiva) u 87. minuti.

Dubrovčanin, član splitskog Hajduka, koji je ponikao u Nogometnoj akademiji Libertas, ulaskom u igru protiv Katara upisao je svoj deseti nastup u dresu reprezentacije. Debi je imao za U18 reprezentaciju, a potom je po četiri piuta nastupio za U19 i U20 reprezentaciju.

20. travanj 2024 01:24