StoryEditorOCM
NogometJA TE VOLIM, JA TE VOLIM HAJDUČE!!!

Mali ‘Bili’ u finalu UEFA Lige prvaka, Milan potučen, ‘gore’ i Otrić Seoci, Mate Antunović na korak do naslova prvaka Europe!!!

Piše Tonči Vlašić
21. travnja 2023. - 19:53

Kakav uspjeh! Juniori Hajduka su u finalu UEFA Lige prvaka! Ni Milan nije uspio naći rješenje za splitske ‘Bile’, kao što nije prije polufinala ni Šahtar, ni Manchester City, kao što nije ni Borussia Dortmund.

Nekoliko tisuća navijača Hajduka je bilo uz ‘Bile’ u Ženevi, bit će ih još više u ponedjeljak, 24. travnja, kad se igra finale. AZ Alkamar je suparnik. Nizozemci su izbacili Sporting na penale.

Čitava Hrvatska slavi uspjeh juniora Hajduka, posebno svako mjesto iz kojeg su mali ‘Bili’. Tako je i u Otrić Seocima odakle je Mate Antunović, napadač, koji je ponikao u pločanskom Jadranu, a koji je pogocima rušio Manchester City u Poljudu, te Borussiu u Dortmundu.

Antunović je sudjelovao u akciji za vodeći pogodak Hajduka u polufinalu protiv Milana. Otvorio je prostor strijelcu Vrciću. Igrao je do 66. minute. U 69. minuti za Hajduk je pogodio i Pukštas. U 76. minuti i Hrgović! Milan je uspio ublažiti poraz - 3:1!

Rapsodija Hajduka! Čestitke idu i Župljaninu Lukši Jakobušiću, predsjedniku splitskog kluba.

Veliki rezultat! Sjajan!!!

image

Hajduk - AC Milan

Vojko Basic/Cropix
image

Hajduk - AC Milan (Jere Vrcić)

Vojko Basic/Cropix
image

Hajduk - AC Milan (Zvonimir Boban, Lukša Jakobušić)

Vojko Basic/Cropix
image

Hajduk - AC Mil

Vojko Basic/Cropix
image

Juniori Hajduka

Vojko Basic/Cropix
03. svibanj 2024 03:25