StoryEditor
NogometNAPRID ‘BILI‘ |

LUKŠA JAKOBUŠIĆ PISAO NAVIJAČIMA ‘Torcida je pokazala svu moć i raskoš. Želim da i Hajduk bude jak, moćan, prkosan i gospodski!‘

Piše Tonči Vlašić
11. siječnja 2021. - 12:04
I Dubrovnik je 28. listopada 2020. vatrometom obilježio 70. rođendan Torcide, navijača splitskog Hajduka foto: Tonći Plazibat / CROPIX

Lukša Jakobušić, predsjednik Hrvatskog nogometnog kluba Hajduk, poslao je pismo svim navijačima splitskog kluba. Ono je objavljeno unutar poziva svim navijačima da se učlane u klub u 2021. godini.

'Želim da ovo pismo doživite kao jednu vrstu promjene i preispitivanja. Ako stvari uvijek radimo na isti način, ne možemo očekivati drugačiji rezultat. Bezuvjetnu ljubav i emociju smo osjetili i tijekom 70. rođendana Torcide koja je spektakularnim vatrometom pokazala svu moć i raskoš. Želim da i Hajduk bude takav. Jak, moćan, prkosan i gospodski. Hajduk čija će slika i ponos prenositi diljem Hrvatske, Europe i svijeta' – napisao je Jakobušić, Župljanin na čelu splitskih 'Bilih', te naglasio kako želi da 2021. godina bude ona u kojoj će se Hajduk promijeniti.

image
Lukša Jakobušić, predsjednik Hajduka foto: Ante Čizmić / CROPIX

'Protekla godina bila je prepuna izazova u svakom pogledu, privatno i poslovno. Godina preispitivanja dosadašnjeg načina života, prekretnica za buduće razdoblje. Neka 2021. bude godina uzleta, godina promjena, godina stvaranja rezultatski moćnog i jakog Hajduka kakvog smo svi zavoljeli i radi kojeg osjećamo tu nevjerojatnu ljubav. Da bismo to mogli, potrebno nam je zajedništvo i međusobno poštovanje. Tek je 110 godina iza nas, a toliko toga ispred nas, a da nismo ni svjesni... Od srca Vam želim drugačiju i uspješniju 2021. godinu' – zaključio je pismo predsjednik Hajduka.

loading...

Izdvojeno

19. siječanj 2021 06:25