StoryEditorOCM
NogometOTVORENO

Luka Modrić u velikom intervjuu za SN otkrio pravu istinu o susretu s Beckhamom u Dubrovniku

Piše Tonči Vlašić
7. rujna 2023. - 09:27

U sklopu ekskluzivnog intervjua koji donose Sportske novosti ovoga četvrtka u tiskanom izdanju, Luka Modrić se uz brojne važne i sudbonosne teme hrvatskog nogometa te vlastite karijere, dotaknuo i nedavnog zanimljivog susreta u Dubrovniku.

Mnogi su mislili da je susret Modrića i Beckhama bio dio nekog većeg plana u sklopu ljetnog mercata, no zapravo se, tvrdi Luka, radilo se o pukoj slučajnosti.

Na odmoru ste se opustili?

- Kao i uvijek kada se vratim kući u Zadar, gdje sam s obitelji proveo veći dio odmora, uz tjedan plovidbe prekrasnim Jadranom. U Zadru sam mogao više vremena biti s roditeljima, sestrama, prijateljima, u domaćem ambijentu koji me najviše napuni energijom. Možda mi je baš zbog tog gušta ovaj mjesec odmora prošao brzo kao ni jedan do sada.

Sreli ste se s Beckhamom na moru, kažu neki u Španjolskoj da to možda znači interes Miamija…

- Ma joj, s Beckhamom i obitelji smo se sasvim slučajno sreli. On je i drugu godinu zaredom dio odmora proveo u Hrvatskoj, i očito je da mu se to jako sviđa. S mojom obitelji išao sam u jedan restoran gdje je i on navratio sa svojima i normalno je da smo popričali, ali o odmoru u Hrvatskoj, užitku plovidbe Jadranom, otocima, hrani, našim ljudima. Beckham je veliki gospodin i vrlo ugodan sugovornik, kao i njegova supruga i djeca.

Mediji vole konstrukcije, pogotovo u transfernom roku. No, muči li vas što vam je dio madridskih medija postao manje sklon nego prije, da ne rabimo riječ nesklonost?

- Iskreno rečeno, nemam se što žaliti na tretman u medijima, jer su prema meni u 12 godina Reala bili korektni i vrlo pozitivni. Svatko ima svoje mišljenje. Meni je najvažnije ono koje o mojim igrama imaju realovci, navijači, klub, suigrači, trener... - rekao je Modrić za SN. 

Modrić i dalje predvodi Hrvatsku, koju sad čekaju dva ispita u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Prvi je već sutra, u petak, 8. rujna, na riječkoj Rujevici protiv Latvije, a drugi u ponedjeljak u gostima protiv Armenije. Hrvatska je u prva dva nastupa u skupini odigrala 1:1 protv Walesa na Poljudu, te dobila Tursku u Bursi. 

23. travanj 2024 22:23