StoryEditorOCM
NogometMAĐARSKA

Karlo Sentić drugi put za redom čiste mreže, i kad je tako dovoljan je opet samo jedan pogodak njegovih suigrača za pobjedu

Piše Tonči Vlašić
24. kolovoza 2024. - 21:24

Više posla je imao Roland Kersak, vratar Kecskmetia, koji je u 73. minuti utakmice 5. kola morao ipak po loptu u mrežu, a kako je s druge strane sve što je išlo u okvir njegovog gola zaustavio Dubrovčanin Karlo Sentić, DVTK je stigao do druge ukupno i u nizu pobjede u mađarskom prvenstvu, prve kod kuće nakon što je sezonu otvorio domaćim remijem, a zatim upisao dva poraza, prvi u gostima, a drugi potom na svom terenu. 

Sentić je propustio prva dva kola, debi ove sezone imao je u 0:2 porazu od Ferencvarosa, ali je najzaslužniji što aktualni prvak nije kod DVTK-a ostvario super uvjerljivu pobjedu.

Dakle, Sentić sva tri puta zapažen, a drugi put ove sezone u svom trećem nastupu u mađarskom prvenstvu čiste mreže, i kad su njegovi suigrači u obje te dvije utakmice uspjeli po jednom zatresti mrežu suparnika, prošlo kolo kod Debrecna, sad kod kuće protiv Kecskmetia, DVTK odmah lakše diše. 

DVTK je i iduće kolo domaćin, i to mu u goste dolazi Gyor, koji je sezonu otvorio sa četiri poraza...

15. rujan 2024 16:38