StoryEditorOCM
NogometLJUDI MOJI, JE LI TO MOGUĆE? LUDNICA, ŠTO JE OVO?

Jadran Luka Ploče bez poraza jesenski prvak SuperSport Druge hrvatske lige!

Piše Tonči Vlašić
25. studenog 2022. - 16:05

Jadran Luka Ploče je jesenski prvak, to se znalo i prije zadnjih 90 minuta prvog dijela sezone u jedinstvenom trećem rangu, a sad kad su odigrali i zadnju prvenstvenu utakmicu u 2022. godini mogu se pohvaliti kako su prvi dio osvojili bez izgubljene utakmice.

Čudo su ‘Plavi‘. Za nepovjerovati! Deset pobjeda i pet neodlučenih rezultata, 26 postignutih pogodaka i 8 primljenih. Imaju najbolju obranu lige, te jedan od najboljih napada.

Danas, u zadnjem nastupu u prvom dijelu 1:1 kod Opatije, koja je povela u 2. minuti pogotkom Edina Junuzovića, ali već u idućoj minuti tko će, ako neće Nikola Marić. Njegov trinaesti pogodak ove sezone! Najbolji je topnik lige.

image

Nikola Marić (plavi dres, Jadran Luka Ploče)

Jakov Prkic/Cropix
image

Trener Jadran Luka Ploče Mišo Krstičević

Jakov Prkic/Cropix

Uprava Jadrana je nakon osvajanja prvog mjesta prošle sezone u južnoj skupini Treće hrvatske lige uspjela zadovoljiti uvjete igranja u novom rangu, jedinstvenom, potom se slagala momčad, a kad ju je preuzeo Mišo Krstičević s Darkom Cvijanovićem, bilo je jasno kako neće Jadran Luka Ploče biti ‘kanta za napucavanje‘, već momčad za gornji dom prvenstvene tablice.

Međutim, tko je mogao očekivati prvo mjesto bez poraza, i zato sad svi šalju čestitke pločanskom klubu: ‘Bravo Plavi!‘

26. travanj 2024 00:57