StoryEditorOCM
NogometDUBROVAČKI VJESNIK NA NAJVEĆEM HRVATSKOM DERBIJU

Dinamo i dalje neporažen, Hajduk i dalje na istom zaostatku, nije teško pogoditi tko je više zadovoljan, Ante Čačić: ‘Siromašan derbi. Skromno izdanje. Hajduk je....‘

Piše Tonči Vlašić
21. listopada 2022. - 19:57

Marko Livaja je bio strijelac za Hajduk u 27. minuti, a Dinamo je izjednačio u 71. minuti pogotkom Bruna Petkovića iz kaznenog udarca. Metkovac je i izborio kazneni udarac, pao je u dvoboju s Awaziemom na pet metara. Sudac Pajač je prvo pokazao da se igra dalje, zatim je dobio signal iz VAR sobe, nakon čega je gledao snimku i dosudio kazneni udarac. 

Hajduk je bio bolji u prvom poluvremenu, u nastavku ne tako dobar. 

Dinamo je i dalje neporažen, Hajduk je i dalje na osam bodova zaostatka...

- Gledali smo siromašan derbi, skroman, pogotovo od nas u prvom poluvremenu. Za nas je ovaj bod stvarno velik. Bod protiv Hajduka u Splitu je vrijedan bod - rekao je Ante Čačić, trener Dinama. Potom je komentirao loše prvo poluvrijeme svoje momčadi.

- Nisam mogao promijeniti u poluvremenu osam igrača, Hajduk je bio hitriji, agresivniji u tom prvom poluvremenu. Nismo igrali na bod. Ističem kako je Hajduk ozbiljna konkurencija. Prvenstvo nije odlučeno, daleko je od toga - dodao je Čačić.

- Naše prvo poluvrijeme je bilo bolje nego Dinamovo drugo poluvrijeme. Imali smo više prilika - naglasio je Mislav Karoglan, trener Hajduka.

image

Koreografija Torcide

Tonči Vlašić/
image

Koreografija Torcide

Tonči Vlašić/
07. svibanj 2024 15:33