StoryEditorOCM
AutomobilizamPROMO/ADVENTSKO IZNENAĐENJE

AUTO-Dubrovnik predstavlja ekstremno dobru Mokku X

Piše PSD.
4. prosinca 2016. - 08:20

Opel je redizajnirao Mokku, svog vrlo traženog predstavnika u najbrže rastućoj klasi malih crossovera u Europi.

Dizajn vanjštine nove Mokke X krasi robustan stav. Značajnije promjene Opel je napravio u unutrašnjosti Mokke. Posve nova kontrolna ploča inspirirana je onom iz nove Astre. Središnja konzola posve je iznova konstruirana oko 7 i 8-inčnih dodirnih zaslona nove generacije informacijsko-multimedijskih sustava, a mnoge su funkcije dostupne putem dodirnih zaslona.

Opel Mokka X u ponudi je sa tri benzinska te dva dizelska motora pokretanih izvedbi, što u kombinaciji s tri ponuđena paketa (Selection, Enjoy, Innovation) opreme predstavlja ukupno čak 22 različlite izvedbe ovog automobila. Ponuda pogonskih strojeva podijeljena je na benzinski 1.6 te 1.4 Turbo, dok dizelaše predstavlja 1.6 CDTI supertihi i superštedljivi GM-ov motor integriran u mnoge opelove modele! Konačno, u ponudi su ručni mjenjači s 5 i 6 stupnjeva prijenosa te 6-stupanjski automatik kao i izvedbe s pogonom na prednje te na sva četiri kotača.

Cijene Opel Mokke X na našem tržištu kreću od 139.853 kn, a zaustavljaju se na i dalje povoljnih 207.090 kn a uz značajne uštede putem leasing financiranja dolaze i s 4 godine FlexCare jamstva i 4 godine FlexCare pomoći na cesti.

Mokka X opcionalno dolazi i s novom tehnologijom LED AFL prednjih svjetala, koja automatski prilagođava svjetlosne snopove voznoj situaciji tako da se dobivaju najbolje moguće performanse svjetla bez zasljepljivanja drugih sudionika u prometu. Nova generacija Opel Eye prednje kamere s višom rezolucijom služi kao podrška toj tehnologiji svjetala, ali i drugim sigurnosnim sustavima u automobilu poput prepoznavanja prometnih znakova, pokazatelja razmaka spram vozila ispred, upozorenja na mogući frontalni sudar, upozorenja na napuštanje prometne trake...

Opel Mokka X bit će dostupna sa svim uslugama OnStar, kao i s dvije verzije nove generacije informacijsko-multimedijskog sustava IntelliLink. One će u automobil donijeti svijet pametnih telefona putem sustava projiciranja zaslona mobitela na zaslon automobila (Apple CarPlay i Android Auto).

U Auto-Dubrovniku, kao najvećem auto centru u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, s dugogodišnjim iskustvom u prodaji i servisu Opelovih vozila imate priliku vidjeti i provozati novu MOKKU X.

Testni, ful opremljen model dolazi u kombinaciji s 1,6 CDTI motorom od 136 KS i bila bi prava šteta propustiti testnu vožnju koju možete već unaprijed dogovoriti klikom na link , pozivom na broj telefona 020/356-188 ili nas jednostavno posjetiti!

Auto-Dubrovnik kao ponosni član koncern Agrama nudi uslugu osiguranja vozila (Jadransko i Euroherc) te odlične uštede na svim opelovim modelima putem Euroleasing financiranja s kamatnom stopom od samo 4,99 % bez troškova obrade!

Obzirom da nam dolazi vrijeme darivanja, Auto-Dubrovnik je za Vas pripremio posebne pogodnosti za vozila s lagera do kraja godine. Zato požurite!

Za više informacija posjetite www.auto-dubrovnik.hr.

25. travanj 2024 18:47