StoryEditorOCM
ZabavaPONOSNI OTAC

Zlatko Dalić otac je dvojice uspješnih mladića koji su totalne suprotnosti; evo čime se bave i tko je više nalik na obožavanog izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije

Piše dv
14. prosinca 2022. - 15:14

Izbornik Hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić svojom je strpljivošću i manirima osvojio simpatije svih navijača Hrvatske i šire. Njegova briga prema ‘vatrenima‘ pokrenula je pitanje o tome kakav je Dalić u privatnom životu, u ulozi oca i supruga, piše Roditelji.hr, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Zlatko je otac dvojice sinova, 29-godišnjeg Tonija i 24-godišnjeg Bruna, a oni i supruga Davorka su mu unatoč karijeri na prvom mjestu. 

Mladići su jako uspješni, svak u svom području: Bruno je nedavno stekao titulu magistra na prestižnom sveučilištu UPF Barcelona School of Management, a Toni je prije tri godine stekao diplomu za digitalni marketing. Na širok raspon njegovih interesa upućuju i činjenice da je zaposlen u banci, u NK Varaždinu i da je poznati DJ na Zrću.

- Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge. Supruga i ja potičemo ih da se školuju, da budu svoji ljudi, rekao je Dalić jednom prilikom za medije. 

Sa svojom suprugom Zlatko je u braku već 30 godina. Iako je diplomirana ekonomistica, Davorka je odlučila odustati od svoje karijere kako bi mogla brinuti o suprugu i dva sina, što nije uvijek bilo lako. Naš izbornik zove je svojim ‘stupom i snagom‘, a poznaje je još od srednjoškolskih dana, piše Roditelji.hr.

02. svibanj 2024 23:40