StoryEditorOCM
ZabavaGOOD FOOD FESTIVAL

Žera i Crvena jabuka razgalili Dubrovčane. Mnoge su hitove zajedno otpjevali

Piše Ahmet Kalajdžić
12. listopada 2024. - 22:54

Trećeg dana zabavnog gastro festivala ‘FOODravanje‘, za dobar štimung u Lazaretima pobrinula se Crvena jabuka. S frontmenom Draženom Žerićem Žerom otpjevali su desetine svojih hitova, među kojima su se posebno istaknule i naišle na najveći odjek pjesme Ima nešto od srca do srca (s kojom su i započeli večerašnji koncert), Dirlija, To mi radi, Tuga ti i ja, Malo ćemo da se kupamo, Nekako s proljeća, Tugo nesrećo, Tamo gdje ljubav počinje, Neka gore svjetovi, Zovu nas ulice, Da nije ljubavi, Za sve ove godine, i Nek te on ljubi...

Iako Žera i ekipa u repertoaru imaju mnogo sjetnih i nostalgičnih pjesama, valja reći kako je večeras sve odisalo dinamikom i veselim štimungom. To, kao i izbor Opće opasnosti i Atomskog skloništa, pokazalo je da su organizatori napravili pravi glazbeni odabir, čime je ovogodišnji Good Food Festival postavio visoku ljestvicu kvalitete.

Pogledajte u našoj fotogaleriji kako je bilo tijekom koncerta, kada su mnogi sugrađani zapjevali zajedno sa Žerom i njegovom ekipom.

14. listopad 2024 23:31