StoryEditorOCM
ZabavaNEMA IM POMOĆI

Žene su ‘lude‘ za muškarcima koji imaju ove osobine, saznajte na što najviše padaju pripadnice ‘slabijeg‘ spola

Piše dv
27. travnja 2023. - 19:58

"Što žene najviše privlači kod muškarca?" pitanje je koje proganja mnoge pripadnike "jačeg" spola. Da, svaka žena ima svoj tip muškarca. Neke kod njih preferiraju tamnu put, neke svijetle oči - a nekima, kažu, izgled uopće nije važan. Ipak, ovo su neke stvari koje žene primijete pri prvom pogledu na muškarca, piše Muški Magazin, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Deblje obrve i četvrtasta brada

Ako ste muškarac, nemojte čupati obrve. Da, potrebno ih je držati urednima, ali ih ne smijete ni na koji način stanjivati ili mijenjati. Naime, žene kažu da muškarci s ovim karakteristikama izgledaju muževnije i snažnije.

Brada

Iako mnogi misle da žene vole svježe obrijane muškarce, ali žene su ipak rekle da su muškarci s puštenom bradom najatraktivniji.

Ožiljci

Nemojte se sramiti ožiljaka i nepravilnosti na vašem licu. Žene su rekle da su im muškarci s ožiljcima seksi i da djeluju snažnije i muževnije.

Godine

Mnoge ankete su dokazale da žene vole biti sa starijim i zrelijim muškarcima. 

Crvena boja

Istraživanja su pokazala da su muškarci ženama najprivlačniji kada nose crvenu odjeću. Nastojite imati crvenu košulju, majicu ili kravatu u ormaru. 

Smisao za glazbu

Ako imate sluha, ako znate pjevati ili svirati neki instrument - imat ćete sreće. Naime, djevojke ovaj talent odmah osvaja. 

Smisao za humor

Sve se žene vole smijati i obožavaju muškarce koji im to mogu omogućiti. Ako ste netko tko se stalno šali, imat ćete pozitivnu reputaciju među ženama.

27. travanj 2024 12:46