StoryEditorOCM
ZabavaNišta od novca

Žena naručila torbicu luksuznog brenda, kad je stigao paket, imala je što vidjeti! Prvo se iznenadila njegovom veličinom, ali tek kad ga je otvorila, uslijedio je šok...

Piše dv
8. siječnja 2023. - 21:21

Odgajateljica iz Berlina ostala je bez 2.000 eura zbog isporuke pogrešne online narudžbe. Kako pišu njemački mediji, žena je naručila Louis Vuitton torbu, a u paketu koji je dobila bio je - sklopivi stolac, piše Fenix, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Njemački mediji pišu kako su problemi s kurirskim službama poznati od prije, no ono što je doživjela žena iz Berlina je uistinu nevjerojatno...

“Željela sam torbu ove marke od svoje 20. godine”, kazala je odgajateljica za medije. 

Dakle, 17. listopada kupuje ruksak na službenoj stranici Louis Vuittona. Vrijednost torbe je pravo malo bogatstvo. Dostavna služba UPS je obavještava kako će torba biti isporučena 18. listopada, no žena nije bila na adresi, pa paket nije isporučen.

Drugi pokušaj isporuke je sljedeći dan. “Radila sam, ali mi je e-mailom stigla poruka kako je paket dostavljen u 12.09 sati”, rekla je odgajateljica.

Kako navode mediji, 19. listopada navečer žena je zaista pronašlapaket ispred vrata svog stana. No bio je nešto veći od očekivanog...

“Zašto Louis Vuitton šalje tako mali ruksak u tako velikoj kutiji?”, upitala se.

Uslijedilo je veliko iznenađenje: u paketu je našla crvenu sklopivu stolicu za kampiranje, čija je vrijednosti između 58 i 89 eura. Broj dostave i adresa na paketu su bili točni.

Žena se odmah žalila Louisu Vuittonu i korisničkoj službi UPS-a. No do danas od novca ništa...

Sredinom prosinca žena je pokušala vratiti svojih 2.000 eura putem PayPala, što također nije uspjela. Louis Vuitton je ispravno označio narudžbu u skladištu 22. listopada. Kako taj kod nije identičan naljepnici na sklopivoj stolici, očito se radi o prevari.

UPS i Louis Vuitton nisu odgovorili na upite medija o ovome slučaju.

“Bez obzira kako će se stvari sada odvijati, izgubila sam želju za luksuznom torbom”, zaključila je prevarena žena.

27. travanj 2024 06:54