StoryEditorOCM
ZabavaLjubav je na selu

Zbog popularnog showa pronašli ljubav svoga života: ovi farmeri sada žive obiteljsku idilu, evo njihove priče

Piše dv
8. kolovoza 2023. - 18:17

16. sezona najdugovječnijeg reality showa u Hrvata ‘Ljubav je na selu‘ kreće ove jeseni, a najveći obožavatelji moći će gledati omiljenu emisiju prije svih! Cijele epizode ‘Ljubav je na selu‘ bit će dostupne na RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na RTL-u, i to bez reklama!

Zahvaljujući popularnoj emisiji niz farmera je pronašlo ljubavi, a nekima od njih to nije uspjelo s kandidatkinjama nego s gledateljicama koje su ih zamijetile na malim ekranima.

Jedan od njih je Matija Ričko iz Strmca Samoborskog kojem se Barbara javila na društvenim mrežama nakon što ga je vidjela u emisiji. Rekao nam je da njihova ljubavna idila i danas traje.

"Sve je super", istaknuo je nedavno za RTL.hr. Kaže kako na sudjelovanje u ‘Ljubav je na selu‘ gleda samo pozitivno. "Meni je bilo odlično. Uvijek pokušavam izvući iz svega što mi se ponudi ono najbolje. To mi je donijelo Barbaru i ja sam zadovoljan", rekao je Matija koji se i našalio.

"Posrećilo mi se, valjda", rekao je kroz smijeh. Kaže kako će sad biti devet godina njegovog poznanstva i veze s Barbarom. "Sva sreća da je Barbara vidjela emisiju", rekao je odlično raspoloženi Matija.

Otkrio nam je da je sa suprugom Barbarom i njihovom djecom, četverogodišnjim sinom Davidom i dvogodišnjom kćeri Demi otišao na odmor na Pag. "Uživamo, odmaramo, vozimo se malo okolo, posjećujemo rodbinu koja živi blizu", ispričao je.

Pitali smo ga uspiju li se on i supruga odmoriti s obzirom da su, naravno djeca uvijek zaigrana i treba moći pratiti njihov tempo. "Pa sad su već veći pa je puno lakše. I vole more i vole putovati pa nam je onda odlično i lagano s njima. Zna biti malo težih trenutaka, ali zasad je sve super. Nije nam toliko teško", objasnio je Matija, koji je bio jedan od omiljenih kandidata emisije ‘Ljubav je na selu‘ čije će emisije, od ove jeseni biti dostupne 24 sata prije emitiranja na jedinstvenoj platformi Voyo.

Farmer Goran Špehar iz Duga Rese je tijekom emitiranja šeste sezone ‘Ljubav je na selu‘ dobio nadimak Seoski Casanova imao je kratke zaruke s jednom od kandidatkinja - Nikolinom, a zahvaljujući showu upoznao je svoju suprugu Anamariju. Naime, ona ga je zamijetila u emisiji te mu se odlučila javiti.

Goran ima troje djece, kćer iz prvog te sinove Filipa i Roka iz drugog braka s Anamarijom. "Dok ne umreš, moraš voljeti žene‘‘, odgovorio je svojedobno Goran voditeljici Marijani Batinić na pitanje je li još šarmer.

Gorana je rekao da mu je emisija ‘Ljubav je na selu‘ pomogla da shvati neke stvari u životu. ‘‘Pomogla mi je da sagledam neke situacije i da uvidim da nije sve u kvantiteti nego u kvaliteti‘‘, zaključio je Goran.

Otkrio je i koliko je sretan sa svojom obitelji. "Želja mi se ispunila. Sretan sam i zadovoljan. Prvenstveno zbog toga što imam kćer pa onda dva sina. Kao u beli, as na cenera", našalio se.

Dušan Golubovac iz Zrina u Sisačko-moslavačkoj županiji tražio je ljubav u 12. sezoni ‘Ljubav je na selu‘, a u showu se zaljubio u djevojku Goranu Vušorović, no to nije uspjelo. Dušan je nakon showa ostao slomljenog srca, ali ubrzo je preko društvenih mreža upoznao Ana- Mariju iz bosanske Vojnice. Dopisivali su se, a kada su epidemiološke mjere zbog koronavirusa popustile, napokon su se susreli.

Ana-Marija se ubrzo doselila k Dušanu na imanje, a par se i vjenčao. Par je dobio dvoje djece.

Željko Bilić iz Golaša kraj Bala osvojio je srca gledatelja u desetoj sezoni ‘Ljubav je na selu‘, a upravo zahvaljujući emisiji upoznao je Felinu Anić. Felini je Željko zapeo za oko čim ga je ugledala na televizijskom ekranu, skupila je hrabrost i javila mu se. Ubrzo su se našli, zaljubili, a sada imaju prekrasnu obitelj.

"Drago mi je da sam bio dio tima u desetoj sezoni i preporučio bih svakome da se prijavi. Ja sam o tome razmišljao dvije godine prije toga i na kraju treba imati i hrabrosti. Malo hrabrosti i puno ljubavi - to je recept za emisiju ‘Ljubav je na selu‘", rekao je Željko.

Par je dobio kćer Emili početkom prosinca 2019., a drugu kćer Vitu u srpnju 2021.

"Tek sad vidim koliko se toga propusti u životu kad je čovjek sam. Obitelj mi je najvažnija, sve drugo mi je u drugom planu", istaknuo je Željko.

image
Artist-freed/

Alojz Kanceljak iz sela pokraj Tuhelja sudjelovao je u sedmoj sezoni ‘Ljubav je na selu‘. Farmer, kojeg su prozvali ‘zagorski Putin‘, upoznao je Moniku Peček iz Budinščine na Facebooku nakon završetka showa. Naime, nakon što je vidjela Alojza na televiziji u emisiji, Monika mu se odlučila javiti. Našli su se i zaljubili.

"Zajedno s mojom mamom Monika drži naše imanje pod kontrolom i jako sam zadovoljan. Čak se više ne plaši ni musti krave! Iako je Monika gradska puca, brzo se snašla u seoskim poslovima, a živimo zajedno kod mene", rekao je tada za RTL.

Bilo mu je drago što je sudjelovao u ‘Ljubav je na selu‘ jer je zahvaljujući emisiji upoznao Moniku. Nakon dva mjeseca veze odlučio ju je zaprositi.

Par se vjenčao, a 2017. dobili su kćer Luciju. Alojz i Monika dobili su drugo dijete, kćer Anu 2019. godine.

‘Zadovoljna sam zajedničkim životom… Volimo se, poštujemo se, jako je brižan, marljiv, svaki dan jedva čeka doći s posla da se može igrati s malenom", naglasila je Monika u emisiji ‘Ljubav je na selu specijal‘.

02. svibanj 2024 05:49