StoryEditor
ZabavaHRVATSKA PJEVA |

VIDEO: VEČERAS NOVI KONCERT NA PORTALU JUTARNJI.HR Ante Gelo i Tereza Kesovija stižu u vaše domove: ‘Ovo će biti još jedno čarobno druženje‘

Piše Maja Kruhak/JL
11. svibnja 2020. - 11:06
CROPIX
Glazbena diva osebujnog stila, dama i vlasnica brojnih evergreena danas stiže na online koncert Jutarnjeg lista “Hrvatska pjeva”.

Desetljećima je prolazila brojne životne traume, među kojima je posljednja bio zagrebački potres, no karizmatičnu Dubrovkinju nije pokolebala niti je više može pokolebati ijedna situacija, donosi Jutarnji.

Atmosfera

Uvijek raspoložena za vjernu publiku, svojom energijom dat će posebnu atmosferu i ovom nastupu, na kojem će uz svog domaćina, gitarista Antu Gelu, dočarati koncert uz zanimljive štiklece iz bogate karijere.

Zahvaljujući Hrvatskom Telekomu, Podravki I Huaweiju, zapjevat će neke od svojih najljepših pjesama, s kojima su rasle generacije.

- Dane provodim čitajući, čeprkajući i ispijajući kavu u svojem malom vrtu i uvijek u mislima sa svojom publikom u iščekivanju novih druženja. Zato se posebno radujem ovom nastupu, da barem na trenutak svi skupa budemo zajedno, da nam bude lijepo - rekla nam je na početku Tereza, koja je s Gelom tijekom godina ostvarila brojne glazbene suradnje.

Neobična suradnja

- Poznajemo se u dušu, pa vjerujem da će ovo biti još jedno čarobno druženje - rekla je i pozvala sve da im se pridruže danas u 20 sati.

U ovu je godinu ušla u jednu novu, neobičnu suradnju i iznova oduševila svoje fanove. Naime, na poziv riječkog benda Let 3 rado se odazvala i s momcima snimila pjesmu “Sam u vodi”. Za njim ima samo riječi hvale, a to nije kraj njezinim glazbenim avanturama, donosi Jutarnji.
#TEREZA KESOVIJA#ANTE GELO
loading...

Izdvojeno

26. svibanj 2020 11:02