StoryEditorOCM
ZabavaImate besplatan bus, bavu i priliku za top koncert

VIDEO/Sjajni Mostar Sevdah Reunion u petak trese pozornicu na Orsuli i zove Dubrovčane na koncert!

Piše L. V.
16. srpnja 2024. - 13:37

Poslastica iza poslastice - Mostar Sevdah Reunion dolazi na najljepšu glazbenu pozornicu! U sklopu festivala ‘Ljeto na orsuli‘ ovog petka u 21 i 30 pripremite se na suze, zagrljaje, ježenje kože i zabavu. Ova sjajna grupa glazbenika iz Mostara donosi jedinstven spoj sevdalinki, modernog jazza i bluesa te romske glazbe. svojim emotivnim izvedbama i moćnim glasom Antonije Batinić osvojili su srca publike diljem svijeta. Malo je reći da su neke njihove pjesme odavno postale klasici, ne robuju nikakvim etiketama i glazbenim ladicama, a sastav, koliko god se mijenjao, uvijek ostaje uporan u glazbi koju izvode i na najvišoj razini kvalitete u izvedbi. Njihovi su koncerti događaji za užitak, a na najljepšoj pozornici svijeta, bar što se nas tiče, moglo bi vam se dogoditi da vas nenadano pogode u dušu. Oni su naši ‘Buena vista Social Club‘, a ovaj petak rezerviran je baš za duše izmučene ‘muzikom na metre‘ željne emocije, strasti i sjajne svirke.

Članovi Mostar Sevdah Reuniona jako se vesele dolasku na Orsulu pred dubrovačku publiku!

Zbog velikog interesa publike na Orsulu dođite taksijem, motorom ili pješice s Belvedera starim karavanskim putem kojeg su očistili i rasvijetlili, a koji je tijekom cijelog trajanja festivala jedina prava i brza direktna veza s Gradom, obzirom na gužve u prometu i jako ograničen broj parkinga na Orsuli. Šetnja od Belvedera do Orsule traje 7-10 minuta, put je dug samo 600 metara, a šetnju će olakšati izbjegavanje štikli, šlapa i skupih krpica!

U suradnji s Libertasom, uvedena je linija posebne vožnje za publiku. Bus s natpisom Park Orsula kružit će na relaciji: Žičara – Viktorija – Belveder – Ploče – Žičara, s prvim polaskom sa Žičare u 20:40h. Vožnja je besplatna! Autobus će kružiti dok na stanicama bude publike.

Za povratak publike prema Gradu, prvi BUS će čekati na stanici Belveder u 23:30 i nakon što se napuni, kružiti na nešto dužoj i povoljnijoj relaciji: Belveder – Ploče – Pile – Boninovo – Ilijina glavica – Žičara – Belveder.

Specijalni pokrovitelji ovoga koncerta su Taj Mahal & Tutto bene, karte možete kupiti OVDJE i u Love baru (TUP), a dio će biti dostupan i na ulazima na koncert.

A evo vam i lagani preview za petak!

07. rujan 2024 17:01