StoryEditorOCM
ZabavaZVIJEZDA JE ROĐENA

Video: Dubrovkinja Laura John ‘rasturila‘ u obradi pjesme Parnog valjka ‘Sve još miriše na nju‘

Piše DV
19. studenog 2021. - 14:06

Dubrovkinja Laura John oduševila je glasom! I to ne samo publiku, nego i 'face' iz glazbene industrije koji su je slušali kako izvodi cover Parnog valjka 'Sve još miriše na nju'. Moćni glas ove fantastične djevojke u prvom redu restorana Al Dente je promatrala naša Pločanka Neda Parmać, poznata po snažnom vokalu koja je i sama na sav glas pjevala s Laurom igrajući ulogu back vokala.

Laura je inače bila studentica Filozofskog fakulteta u Splitu, a dobro nam je poznata i dok je bila članica plesnog studija Step'n'Jazz, a uz sve to nesvakidašnja ljepota ove djevojke, baš kao i njezin glas, oduzimaju dah. Poslušajte i pogledajte kako zvuči na videu na Instagramu koji je njezina mama Tatjana ponosno objavila na Facebooku.

-Završila sam preddiplomski studij sociologije u Splitu, a sad sam u Zagrebu na 4.godini na Filozofskom fakultetu. Pošla sam u Zagreb zapravo zbog ljubavi prema glazbi i želji da se educiram u glazbenom svijetu gdje želim jednom pronaći svoje mjesto" - napisala nam je Laura koju mama Tatjana i tata Olaf kao i ostatak obitelji podržavaju u njezinim željama. A kako i ne bi, pa poslušajte je!

06. svibanj 2024 03:18