StoryEditorOCM
ZabavaVIDI SE IZ AVIONA

VIDEO Domenicina ljubavna limunada zaludjela slušatelje

Piše d.v.
21. ožujka 2018. - 14:39

Domenica Žuvela mlada pjevačica iz Vela Luke ima novi hit.

-Jako sam uzbuđena i sretna što je već izašla moja treća pjesma 'Ljubavna limunada'. Priča je to o prekidu dvoje mladih ljudi zbog rutine u vezi, kojoj nedostaje onaj početni moment iznenađenja - rekla je Domenica.
U manje od 24 sata, Domenicin hit je na YouTubeu pregledan više od 20.000 puta, a Domenica se u svega šest mjeseci, od pojavljivanja na Splitskom festivalu s debitantskim singlom 'Kad sam s tobom', te s pjesmom 'Vidi se iz aviona', uspjela nametnuti kao pop senzacija ne samo u Hrvatskoj, već i u Sloveniji, te BiH.

Novi singl 'Ljubavna Limunada' priprema je za njezin prvi CD i nastup na ovogodišnjem Splitskom festivalu, koji će biti svojevrsni iskorak prema profiliranju easy-listening pop glazbe, te će to biti smjer kojim će Domenica krenuti stopama svih onih glazbenih imena koje su proslavile Vela Luku, odakle dolazi i ova mlada Korčulanka. - Usprkos temi pjesme nastavljamo u veselom i retro tonu sa zaraznom melodijom. Spot je zamišljen kao svojevrsni nastavak prethodnih, a zbog toga se pojavljuju i fotografije iz prva dva - ispričala je Domenica koja je svojim "zaraznim" hitovima i retro spotovima oduševila obožavatelje.





 

26. travanj 2024 02:30