StoryEditorOCM
ZabavaUspjelo im

Veza bake i unuka zgrozila cijeli svijet, objavili su i da čekaju bebu, kad ono...

Piše DV/MOZAIK SD
21. veljače 2023. - 10:18

Tijekom posljednjih dana svijet bruji o degutantnoj vezi 19-godišnjaka i njegove 76-godišnje bake, koja je navodno i zatrudnjela piše Žena

Milina GataGiuseppe D’anna tako su zbog svojih fotografija na kojima se grle i ljube u vrlo kratkom roku postali planetarno popularni, a mladić je svoju odabranicu za Valentinovo čak i zaručio, prenosi Slobodna Dalmacija

Tek nekoliko dana nakon prošnje, Giuseppe je za medije priznao da je čitavo vrijeme ipak bila riječ o bolesnoj šali. Cilj ove lude glume, kaže, bila je popularnost. Izgleda da mu je to i uspjelo! 

Prije nego što se među širom publikom saznalo da ova ljubavna priča i nije tako romantična, zaljubljene scene koje su baka i unuk rekreirali bile su poprilično uvjerljive. U nekima od njihovih snimki baka je svog (lažnog) dečka čak obasipala skupocjenim predmetima marke Versace, a kupila mu je i sportski automobil. Ovakvi prizori mnoge su uznemiri, što se dalo vidjeti u komentarima.

"Ti-ru-ri-ru - to je zvuk policije", "Nije ljubav, on voli novac", "Nije teško hodati ruku pod ruku, pokažite nam vatreni poljubac jezikom", "Iskoristio je rođenu baku da se našali", pisalo je među komentarima. 

Iako je na ovom primjeru još jednom vidljivo da nekima ništa nije toliko sveto - da to ne bi žrtvovali za popularnost, ipak smo odahnuli kada smo shvatili da je ova veza daleka od istinite. 

02. svibanj 2024 08:42