StoryEditorOCM
ZabavaBračni problemi

‘Uhvatila sam muža i majku kako se seksaju‘; neutješna žena od ekspertice potražila savjet, evo što joj je poručila

Piše dv
17. svibnja 2023. - 07:12

Poznata kolumnistica i ljubavna savjetnica The Suna Deidre već je godinama prva adresa mnogih Britanki koje imaju probleme. Jedna žena nedavno je supruga i majku uhvatila u prevari, a onda se ekspertici obratila za savjet. 

"Dogodila mi se najgora stvar koja se može zamisliti - uhvatila sam muža u seksu s mojom mamom. Još uvijek ne mogu vjerovati što sam vidjela. Ja sam žena od 31 godine i imam sinčića od pet godina. Moja majka ima 49 godina, započela je svoju priču nesretna žena koja je objasnila kako svojega oca nikada nije upoznala, ali ima 55-godišnjeg očuha.

"S mužem sam sedam godina i on ima 38 godina. Vjenčali smo se prije četiri godine i imali tako fantastičan dan vjenčanja da sam mislila da ništa neće uzdrmati naš svijet. Ja sam medicinska sestra pa često radim noću, a mama redovito pomaže u čuvanju djeteta. Oduvijek sam se osjećala tako sretnom što su se moja mama i muž tako dobro slagali i ništa nisam posumnjala. Oduvijek je bio prilično koketan s njom, ali ja sam samo mislila da je blesav kako bi se ona osjećala dobro. Nije mi nimalo smetalo", nastavila je pa dodala kako se jedne večeri osjećala loše zbog čega se ranije vratila kući. U kuću je htjela ući sa stražnje strane, a onda je vidjela svog muža kako leži na njezinoj majci.

Bila je toliko užasnuta da je povratila u dvorištu. 

"Pribrala sam se, poslala poruku mužu i rekla mu da dolazim kući za deset minuta. Dok sam ušla u kuću, sve je izgledalo normalno, iako je moja majka bila jako crvena po licu i vratu. Sigurna sam da su vodili ljubav. Jednostavno ne znam što da radim", zavapila je prevarena žena koja se sada osjeća izdano. 

Deidre je objasnila kako je normalno da se osjeća šokirano. 

"Izdali su te ljudi kojima si najviše vjerovala. Ako je ovo bilo jednokratno, velike su šanse da se oboje osjećaju prilično grozno. Povjerenje se mora zaslužiti i trebat će vremena da ovo prebolite, ako ikada možete. Zatražite hitno savjetovanje. Kada budete spremni, recite svom suprugu da i on treba doći na seanse i savjetnik će vas moći voditi kroz razgovor o onome što ste vidjeli", odgovorila joj je ljubavna stručnjakinja. 

27. rujan 2023 23:43