StoryEditorOCM
ZabavaGODINE SU BRODOVI

U Pilama snimljen spot za nagrađivanu pjesmu klape Kaše, glavna zvijezda, naša sugrađanka Darija Mikulandra Žanetić, s nama je podijelila dojmove sa snimanja

Piše DV
23. kolovoza 2022. - 15:39

Prekrasni kadrovi snimljeni u Pilama i krajolik kojim šeta popularna dubrovačka voditeljica i producentica Darija Mikulandra Žanetić glavni su adut novog spota klape Kaše za pjesmu ‘Godine su brodovi’, ovječanu nagradama.

- Bilo je jako zabavno, snimali smo u zoru dok nije vruće i nema ljudi, pjesma je predivna, dobila 2 nagrade na šibenskom festivalu, a s klapom Kaše i Vickom Dragojevićem imam divnu suradnju na različitim projektima već puno godina tako da sam počašćena što su me zvali da budem u spotu jer po meni su oni trenutno među top 3 hrvatskih klapa, a još uvijek su mladi i puni zanosa, inspiracije i sjajne energije te sam sigurna da će dugo godina trajati u samom vrhu hrvatske klapske pjesme, podijelila je Darija s nama iskustva sa snimanja spota koji će uskoro doživjeti premijeru.

'Godne su brodovi' na ovogodišnjem, 25. izdanju Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku dvostruko su nagrađene, za najcjelovitije kantautorsko djelo te za najbolje stihove autora dubrovačkog novinara, književnika i kazalištarca Davora Mojaša. Autor glazbe je član klape i novinar Vicko Dragojević.

27. travanj 2024 01:33