StoryEditorOCM
ZabavaOPET SU NAS ‘OKUPIRALI‘ FILMAŠI

Foto: U Gradu počelo snimanje serije ‘Jack Ryan‘, na set stigla brojna poznata holivudska lica, a među njima šarmantni glumac koji tumači glavnu ulogu, suprug Emily Blunt

Piše Dv
8. veljače 2022. - 15:38

U Dubrovniku je počelo snimanje amazonove visokobudžetne serije Tom Clancy's Jack Ryan. U Dubrovnik je nedavno stigao dio ekipe, kao i kompletna oprema koja je raspoređena po lokacijama na kojima će snimati, u hotel Belvedere te u Gradu. Na setu smo tako zatekli glumca Johna Krasinskog koji tumači glavnu ulogu, ali i poznate američke glumce Michaela Peñu te Michaela Kellyja. 

Podsjetimo, Dubrovnik je kulisa za još jednu megapopularnu seriju čija je glavna zvijezda John Krasinski, zgodni 44-godišnji američki glumac, scenarist i redatelj, suprug britanske glumice Emily Blunt, napoznatiji po ulogama šarmantnih ljepuškastih smotanaca u brojnim filmovima i serijama.

Zadnja u nizu dobro poznatih serija, "The Office" donijela mu je i glumačku nagradu za glavnu ulogu, a jednu takvu, samo puno moćniju, onu Jacka Ryana, odrađuje već tri sezone. Serija bi se u Dubrovniku trebala snimati nekoliko tjedana. 

27. travanj 2024 00:28