StoryEditorOCM
ZabavaŠUŠKA SE NOVOM SNIMANJU U OŽUJKU

U Grad stiže produkcija nove sezone serije Vikings: Valhalla, u središtu zbivanja bit će Dubrovačko primorje!

Piše The Dubrovnik Times
24. veljače 2022. - 14:08

John Krasinski i ekipa serije Tom Clancy's Jack Ryan još se nisu ni spakirali, a u grad već stižu najave o novoj visokoj produkciji koja će snimati u Dubrovniku. 

Šuška se da se radi o jednoj od najdugovječnijoj i iznimno popularnoj seriji Vikinzi! Serija je s emitiranjem krenula 2013. do 2020. u produkciji History Channela, ali Netflix je seriju preuzeo i kreirao nastavak naziva Vikings:Valhalla. Prva sezona već je izašla, ali pred nama su još dvije i tu bi Dubrovnik ponovno mogao biti mjesto događaja dobrih starih nordijskih bitki.

Nekoliko izvora pustilo je priču da snimanje počinje u ožujku iako službeni datum još nije potvrđen. Ipak neće biti teško uočiti kakav rekvizit u rukama ekipe. Šuška se kako će se veći dio planiranog snimanja održati van Grada, ali onaj dio koji će nama biti najinteresantniji tiče se mora i obale, a u centru zbivanja moglo bi biti dubrovačko ptrimorje, dok će sam Grad poslužiti za pozadinu.

Zapravo glasine govore da su se Vikinzi trebali u Dubrovniku snimati još prije dvije godine, u čemu ih je spriječila pandemija, pa se i sama priča prilagodila ovim nesigurnim vremenima i Dubrovnik u kombinaciju stavila upravo ovo proljeće. 

03. svibanj 2024 04:50