StoryEditorOCM
ZabavaVIDEO |

TUŽNA OBLJETNICA Prije tri godine napustio nas je Boris Kosović, ‘Gruhaci‘ predstavili pjesmu u čast svom bivšem pjevaču i gitaristu

Piše Dv
20. rujna 2021. - 15:33

Na današnji dan prije točno tri godine, nakon duge i teške bolesti, napustio nas je pjevač i gitarist dubrovačke grupe "Gruhak", Boris Kosović.

- Boris je bio sjajan tekstopisac, iako je često bio nesiguran u sebe po tom pitanju. Velika samokritičnost mu je bila i vrlina i mana ali ponekad bi od početka bio siguran da ima nešto dobro. Ovo je jedan od tih primjera. Jako je teško nešto suvislo napisat na današnji dan, i zato ćemo pustit neka glazba govori. "Arrogance" je trebala bit otvarajuća pjesma Gruhakovog drugog albuma, Boris je napisao tekst i dobar dio muzike. Uvijek za Borisa 1979.-2018. - napisali su danas na svojoj Facebook-stranici članovi benda Gruhak.

Prepoznatljivi glas, nevjerojatna energija i interpretacije kakve je samo takav bend i ovakav glas mogao dati ostat će u pamćenjima Dubrovčana, ali i brojnih Europljana i Amerikanaca, gdje su Gruhaci uredno nastupali i oduševljavali. S nepunih 40 godina, Boris Kosović je izgubio tešku bitku.

26. travanj 2024 18:18