StoryEditorOCM
ZabavaDoznajemo

Tu se goste Livaja, Bill Gates i Abramovič, a gazda korčulanskog restorana otkrio nam je što je naručio Đoković

Piše Sport SD
26. srpnja 2023. - 15:17

A sad... Gastro vodič! Gdje se hrane poznati i slavni? Što se juga Hrvatske tiče, čini se da je top destinacija konoba Adio Mare. Tako svjedoče fotografije koje su objavili na svom Instagram profilu. A na njima je sva sila svjetski poznatih imena. Posljednji u nizu bio je Novak Đoković. Po mnogima, najbolji tenisač u povijesti.

- Novaka Đokovića ne treba uopće predstavljati. Imali smo prilike razgovarati o sportu, razmijeniti neke uspomene iz sportskih dana, no isto tako o gastronomiji. Drago nam je da su Novak i njegovo društvo uživali u večeri i počašćeni smo što je posjetio našu konobu – napisali su.

Iz Slobodne Dalmacije su nazvali korčulansku konobu. Javio se njihov Ante Bojić, inače dobro znano ime u svijetu rukometa.

- Razgovarali smo o treninzima, pripremama, sportskim temama. Kakav je Novak? Jednostavan, pristupačan, običan. Jako je otvoren za razgovor. Stigao je s obitelji, ali nije mu bio problem porazgovarati s nama.

Što je Novak jeo?

- Rekao nam je da jede hranu bez glutena i laktoze. Znali smo to i prije jer čitamo novine, haha. I to smo ispoštovali. Jeo je ribu i njoke u umaku. Ništa komplicirano, jednostavna je to spiza.

Bojić se kroz godine iskustva uvjerio u jedno.

- Što je čovjek veća faca, to je jednostavniji. I bez imalo prohtjeva.

Prije nekoliko tjedana posjetio ih je i Marko Livaja.

- I Marko je bio jednostavan. Bio je s prijateljima, jeli su ribu.

Pobrojao je Bojić samo djelić zvjezdane liste svih onih koji su posjetili konobu Adio Mare.

- Bio nam je Piksi Stojković, a Dino Rađa i Toni Kukoč su nam stalni gosti. Ugostili smo i Romana Abramoviča, Vladimira Klička... Da, bio nam je i Bill Gates!

Impresivna je, zbilja, lista imena. Dobro znane face „omastile su brk” na Korčuli.

27. travanj 2024 14:49