StoryEditorOCM
ZabavaAKTIVNA HRVATSKA

Trening na tvrđavi sv. Ivana

Piše DV
17. srpnja 2020. - 10:08
Projekt Aktivna Hrvatska, koji se održava se pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, uz podršku Hrvatskog olimpijskog odbora i Središnjeg državnog ureda za sport, stigao je i do Dubrovnika. Trening na tvrđavi sv. Ivana vodila je dubrovačka trenerica Lukrecija Dragić, a uz nju su vježbače educirali Patrik Kramarić i Antonio Dragić. Program je vodila Darija Mikulandra Žanetić, dok je iskustva iz drugih gradova s vježbačima podijelila Renata Sopek.

Iz Aktivne Hrvatske kažu kako su u osmoj sezoni aktivirali više od 36 tisuća građana. Podsjećaju kako su redovna tjelesna aktivnost i briga o vlastitom zdravlju posebno važni u vrijeme pandemije koronavirusa.

"Uz pridržavanje svih preporuka HZJZ vježbači su jednosatni trening odradili s velikim veseljem, a ovim će primjerom vjerujemo potaknuti i brojne građane diljem Hrvatske. Trening u Dubroviku održao se uz pomoć TZ Grada Dubrovnika, Društva prijatelja dubrovačke starine te Valamar Riviera hotela. Vježbače su podržali direktorica TZ Grada Dubrovnika Ana Hrnić, ambasadorica projekta Sanja Putica te pobjednici Regionalne vaterpolo lige, vaterpolisti zagrebačke Mladosti Lovre Miloš i Franko Lazić", kažu organizatori.

Projekt Aktivna Hrvatska nastavlja se u Zadru, 24. srpnja. 

08. svibanj 2024 19:49