StoryEditorOCM
ZabavaOBITELJSKA PRIJATELJICA

Tko je nova odabranica splitskog pjevača, o kojoj svi pričaju? Družila se i bila bliska s njegovom suprugom, imaju čak i zajedničke fotografije

Piše DV
20. listopada 2022. - 11:43

Marko Pecotić Peco pomalo je iznenadio hrvatsku javnost priznanjem da nakon 16 godina raskida brak sa suprugom Irenom Pecotić zbog druge žene. Mnoge je odmah zanimalo tko je nova dama koja je osvojila njegovo srce, a mala kuloarska šuškanja obistinila su se te je Marko pokleknuo pred pritiskom javnosti i priznao da se radi o njegovoj suradnici Silviji Dvornik, piše Dnevnik.hr.

Silvia je već godinama Markov prateći vokal u bendu. Zajedno su na putovanjima, koncertima, ali i obiteljskim druženjima, pa ne čudi da su Silvia i njegova supruga bile zapravo jako bliske.

Dame su za pjevača zajedno i navijale te pozirale za fotografiju 2020. godine. Držeći veliki transparent s naslovom ‘‘Run, Peco, run‘‘, podržavale su Marka u trčanju na Splitskom maratonu.

Silvija je, osim Markova pratećeg vokala, modna savjetnica u splitskom trgovačkom centru, a na njezinu profilu na Instagramu mogu se pronaći razne fotografije s Markom. I dok su svi mislili da su ove slike znak prijateljstva i suradnje, njima su ipak značile nešto više.

02. svibanj 2024 14:29