StoryEditorOCM
ZabavaNIJE ONAJ KOJI SE ČINIO SIGURNIM 007

Tko će biti novi Bond? Nastavlja se potraga za nasljednikom Daniela Craiga, jedan ozbiljni kandidat je otpao, a drugi šarmirao producente

Piše dv /JL
21. studenog 2021. - 17:49

Nakon mjeseci šuškanja da će novi Bond biti Idris Elba, prema novim informacijama novi agent 007 bit će britanski glumac Tom Hardy (43), a očekuje se da će njegov izbor biti službeno potvrđen nakon premijere filma "No Time To Die", petog i posljednjeg filma u kojemu Daniel Craig glumi Jamesa Bonda, piše Vulcan Reporter, a prenosi jutarnji.hr.

Britanac je bio na audiciji u lipnju i izvori kažu da je oduševio producente. Ovaj je 43-godišnjak glumio u "Vitezu tame" i "Pobješnjelom Maxu" 2015. godine. Bio je nominiran i za Oscara za ulogu u filmu "Povratnik".

Mnogi se slažu da bi jedan je od najomiljenijih glumaca u holivudskoj industriji bio odličan izbor za Bonda. On se u svom privatnom životu jedino jako razlikuje od tajnog agenta. Od 2009. godine glumac voli samo za jednu damu, a to je njegova supruga, glumica Charlotte Riley s kojom ima dvoje djece.

Premijera najnovijeg filma iz serijala o Jamesu Bondu "No Time To Die" planirana je sredinom studenog, no taj datum još nije siguran zbog situacije s koronavirusom, podsjeća jutarnji.hr.

26. travanj 2024 21:12