StoryEditorOCM
ZabavaINTERVJU S LJEPOTICOM

Tia Očašić je Best model Hrvatske: ‘Zbog estetske kirurgije svi počinju izgledati slično, a prirodna ljepota je jedinstvena!‘

Piše Joško Dadić/SD
17. studenog 2023. - 07:00

Na nedavnom izboru za Best model Hrvatske 2023.. prestižnu titulu odnijela je 19-godišnja Tia Očašić iz Splita, točnije iz Stobreča, studentica turizma na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Na ovom izboru za Super model Hrvatske 2023. izabrana je Lara Brekalo iz Splita, dok je Lice godine Hrvatske postala Lucija Biškup iz Zagreba, a Best model of Croatia Petar Vlašić, također iz Splita.

O planovima u modelingu sugovornica na je upravo bila Tia Očašić koja bi trebala ići na svjetski izbor – Best model of World 2023.

image
Joško Šupić /Cropix

Kome preporučuješ izbore ljepote?

– Pa, izbore ljepote preporučujem ljudima koji su samopouzdani, i žele to potvrdti i koji to cijene, ili onima koji sami nemaju dovoljno samopouzdanja, pa sami žele pokušati se baviti izborima ljepote. Kao što znamo, studiram turizam, i to mi je to prioritet, jer je to ono što želim raditi i biti sretna u tome.

image
Josko Supic /Cropix

Kakvo je tvoje gledište prema estetskoj kirurgiji?

– Estetska kirurgija je nešto što se danas unormarilo i svi počinju izgledati donekle slično, jer se mnogi previše daju tim estetskim operacije, jer žele težiti savršestvu, koje uopće nije potrebno, što je moguće, jer prirodna ljepota je jedinstvena.

image
Joško Šupić/ Cropix

Koliko se još namjeravaš baviti modelingom?

– Nemam neko određeno razdoblje, i ne mogu reći neko precizno vrijeme, ali dok god uživam u tome, mslim da će to ići svojim putem. Trenutno uživam u modelingu.

17. lipanj 2024 05:09