StoryEditorOCM
ZabavaProslava povratka

Thompson u Čavoglavama organizirao feštu u čast Mati Buliću, koji se vratio s praga smrti. Bilo je gostiju iz Hrvatske i susjedstva, na pečenog vola svratili su mnogi mještani

Piše dv
8. svibnja 2022. - 19:56

Marko Perković Thompson ​danas je u Čavoglavama organizirao feštu u čast Mati Buliću koji je nedavno, nakon više od dvije godine i dugog oporavka od koronavirusa, iz Njemačke prvi put došao u Hrvatsku i rodnu Hercegovinu, javlja Večernji list, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Thompson ovo druženje planira već mjesecima. Nestrpljivo je iščekivao oporavak i povratak 'Kralja dijaspore' te je za tu prigodu već ranije najavio pečenog vola.

Napokon je dobio priliku taj plan provesti u djelo.

Druženju je prethodila sveta misa, na čijem je kraju fra Ivana za oltarom zamijenio Thompson kako bi, kako navodi Večernji list, govorio o svome kumu i njegovoj borbi za život, kao i o vjeri u Boga. 

Nakon emotivnog govora u čast Mate Bulića, proslava se nastavila uz druženje i brojne domaće specijalitete koje su pripremili mještani.

 - Ovo mi je jedan od najdražih dana u životu! Ovdje sam s mojim kumom i brojnim prijateljima. Hvala vam! - kazao je za Večernji list Bulić, koji je u Čavoglave stigao sa suprugom Zdravkom. 

Fotografije s proslave možete pronaći OVDJE.

20. travanj 2024 00:44