StoryEditorOCM
ZabavaDjetinjstvo u paklu

Stravična priča mlade glumice: ‘Otac me godinama silovao. Mama mi nije vjerovala sve dok jednog jutra nije vidjela...‘

Piše dv
31. kolovoza 2023. - 07:24

Mlada turska glumica Melisa Döngel​ istaknula se kao jedna od najpoznatijih glumačkih zvijezda svoje generacije, a mi smo je imali prilike gledati u popularnoj turskoj seriji ‘Miriše na ljubav‘, piše Jutarnji list.

Danas ima 23 godine i uživa u slavi i uspjehu, no život joj nije uvijek bio med i mlijeko.

Ranije je priznala da je imala vrlo traumatično i teško djetinjstvo. Tako je u srpnju 2021. pokrenula sudski proces protiv svog oca i odlučila preuzeti skrbništvo nad svojom mlađom sestrom koja je tada imala 17 godina. Razlog takvom potezu bio je taj što je Melisa, kad joj je bilo samo 15 godina, bila žrtva seksualnog zlostavljanja svoga oca pa je željela zaštititi mlađu sestru da ne doživi istu sudbinu.

https://www.instagram.com/p/CjyBk-xsuOk/?utm_source=ig_web_copy_link

"Umorna sam od života u kojem se pretvaram da se ništa nije dogodilo. Teško sam preživjela svoje djetinjstvo. Moja majka nije mi vjerovala. Rekla mi je: ‘Nemoj ići na policiju, oni će zatvoriti tatu, ali će ga osloboditi i on će te ubiti‘", otkrila je glumica i šokirala svoje obožavatelje.

Njezina majka čak je javno priznala da nije vjerovala svojoj kćeri kad joj je ova govorila da je otac zlostavlja.

https://www.instagram.com/p/CuUXp8zMiPw/?utm_source=ig_web_copy_link

"Prije dvije godine, moja kći rekla mi je da ju je otac zlostavljao, ali ja nisam vjerovala jer nisam to vidjela. Jednog jutra sam ga zatekla pokraj kćeri i pitala što to radi", izjavila je glumičina majka, koja se odbila brinuti o svojim kćerima, navodno zbog siromaštva, te se vratila u rodnu Rusiju.

Melisa je zbog svega dugo posjećivala psihologe i s njima razgovarala o posljedicama ovog strašnog čina njezina oca. Glumica je zbog svog priznanja dobila veliku podršku na društvenim mrežama, ali i od svojih kolega, piše Jutarnji list.

28. travanj 2024 14:14