StoryEditorOCM
ZabavaBOŽIĆNI SPECIJAL

Stiže konkurencija ‘Masterchefu‘, uzbuđenje na setu ‘3, 2,1 - ho ho ho‘, Pažanin otkriva: Marijana je ludilo!, Splićanka se smije: Željni smo, pa smo najbolja verzija sebe!

Piše PSD
3. prosinca 2021. - 17:40

Prosinac je uvijek rezerviran za blagdane, zajedništvo i poznate božićne okuse, a sve to osjeti se i na setu nove sezone RTL-ova showa prigodna imena 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'. Već poznati kulinarski trio Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček jedva su dočekali snimanje i njihova učestala druženja, a u novom su izdanju dobili pojačanje te su popularnu RTL-ovu voditeljicu Marijanu Batinić srdačno RTL dočekali, donosi Slobodna Dalmacija.

„Vratili smo se na set, a to nam je isto kao da smo se vratili doma. Mi smo kao obitelj i lijepo nam je, dobro se slažemo i stalno družimo. A Marijana je odlična, super voditeljica, velika profesionalka i brzo se uklopila u našu rutinu. Atmosfera  je stvarno fantastična!“ otkriva Ivan Pažanin dok je Marijana Batinić posebno uzbuđena zbog povratka pred kamere.

image
RTL

„Povratak na set nakon gotovo dvogodišnje pauze prošao je u idiličnoj atmosferi kako i dolikuje adventskom razdoblju. Snimanje je veselo, kandidati su zabavni i opušteni, a zahvaljujući televizijskoj magiji imamo tu čast da nam se blagdansko ozračje ukaže nešto ranije nego ostalima. Pa tko bi se bunio protiv toga?“ kaže Batinić te ističe kako je koncept ove emisije zabavan, ali i pomalo nostalgičan.

„U ovim čudnim vremenima svima nam nedostaju druženja, što se vidi i na snimanju. Svi su na neki način 'najbolja verzija sebe', ne samo zbog upaljenih kamera, nego i zbog nekog vremena samoće koje nam je još u sjećanju. Zbog toga se druženje više cijeni nego prije“, priznaje Marijana koja će zajedno sa stručnim žirijem i zanimljivim kandidatima gledateljima preko ekrana pokušati dočarati dio njihove zabavne atmosfere i tako dovesti blagdane, osmijehe i mirise Božića u njihov dom.

image
RTL

Vesela ekipa emisije 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!' u sastavu Marijane Batinić, Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka pravo je društvo za nadolazeće blagdane, a nova sezona božićne kulinarske emisije gledatelje očekuje uskoro na RTL-u!

02. svibanj 2024 06:01