StoryEditorOCM
ZabavaANDRIJA JARAK O EUROSONGU

"Stari mačak Huljić je prije par dana najavio i pogodio da bi žiri mogao rušiti Marka! Ako netko zna kako funkcionira ovaj cirkus, Tonči zna!",

Piše Anđelka Kelava
12. svibnja 2024. - 11:54

Andrija Jarak, također se osvrnuo na sinoćnje rezultate Eurosonga:

"Stari mačak Huljić je prije par dana najavio i pogodio da bi žiri mogao rušiti Marka! I dodao da su publika i javnost apsolutno na njegovoj strani. Ako netko zna kako funkcionira ovaj cirkus, Tonči zna!", napisao je Jarak u svom statusu na Facebook profilu što je ‘lajkalo‘ tijekom noći veliki broj pratitelja. 

Uslijedil su i brojni komentari: 

-Za 44 boda Marku je izmaknula pobjeda. A naš " stručni žiri" Irskoj da 8 bodova. To su valjda isti oni koji su Marka stavili u rezervu. Treba to tamo sve razbucati. U budućnosti na tom derneku o pobjedniku bi isključivo trebala odlučivati publika.

-Čemu onda natjecanje,politika se svuda ugurala,ovaj cirkus više nema smisla,uz dužno poštovanje Marku treba organizirati doček za pamćenje,dečko je zaslužio Al stvarno,kako nas je samo ujedinio,političari su ovih dana bili u sjeni i na tome mu velika Hvala,Marko je pobjednik ljubavi.

- Nije bilo potrebno biti mačak, svima sa malo soli u glavi je to jasno. Hrvatska je nebitna i takav nam je status svugdje.

-Ako itko zna, Tonči zna!

- Huljića dogodine treba poslati na Eurosong sa Madre Badeshom.

image

Baby Lasagna

/Slobodna Dalmacija

 

22. svibanj 2024 16:20