StoryEditor
ZabavaPOSEBNE EMOCIJE

Stankica komentirala svoj trenutni odnos s ‘Gospdinom Savršenim‘, odgovorila ima li šanse da s Tonijem nastavi ljubavnu vezu. Otkrila je tko su joj postale prijateljice iz showa

Piše Dv
10. svibnja 2022. - 09:19

Ljubavna veza između splitskog profesora s PMF-a, Tonija Šćulca, i banjalučke dizajnerice Stankice Stojanović, začeta u finalu showa "Gospodin savršeni" na RTL-u nije dugo potrajala u stvarnom životu.

Ovih se dana saznalo da su Banjalučanka i Splićanin zajedno proveli sedam lijepih mjeseci, ali onda su se odlučili razići.

"S obzirom na okolnosti u kojima smo nastali, neke su se stvari odvijale prebrzo, a neke bitne stvari za partnerski odnos smo preskočili.

U jednom trenutku jednostavno smo zaključili da je najbolje da stavimo točku na partnerski odnos, ali isto tako da ne želimo u potpunosti izgubiti jedno drugo" - ispričala je Stankica za rtl.hr.

Upitana postoji li ikakva šansa da Toni i ona opet budu zajedno, rekla je "Vrijeme će pokazati".

Na pitanje "je li se Toni u nekom trenutku promijenio u odnosu na čovjeka kojeg je upoznala u showu", Stankica je odgovorila: "Mislim da Toni u showu nije pokazao ni 12 posto svojih kvaliteta, u koje sam se ja uspjela uvjeriti u realnom životu!".

Mogu ih zvati prijateljicama

"Zahvalna sam zaista na svakom poznanstvu iz showa. Ali odnos sa Kristinom, Brunom i Elom uveliko se nastavio i nakon snimanja, i mogu ih zvati prijateljicama", otkrila je Stankica.

 

18. svibanj 2022 23:30