StoryEditorOCM
ZabavaDoris Pinčić je opet sretno zaljubljena

Srce joj je osvojio muškarac iz Daruvara, zajedno su se popeli na Kilimanjaro. Davor je menadžer u jednom trgovinskom lancu i obožava motore

Piše dv
31. ožujka 2022. - 14:03

Novi broj Studija ekskluzivno donosi priču o novoj ljubavi HRT-ove voditeljice i glumice Doris Pinčić, koja je svoju potvrdu dobila i na nedavnom usponu na najviši vrh afričkog Kilimanjara.

Dorisine objave na Instagramu, kad se prevrte sve fotografije, otkrivaju i kako izgleda muškarac koji je ušao u njezin život.


Gotovo dvije godine nakon razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice, Doris je, potvrdio je Jutarnji, ponovno zaljubljena, a njezino je srce osvojio 46-godišnji Daruvarčanin Davor Guberović, menadžer u jednom trgovačkom lancu.

image

U ćakuli sa Severinom na ovogodišnjem Zlatnom studiju

Srđan Vrančić/Cropix

Par je očito spojila ljubav prema planinarenju, koje je posljednjih mjeseci velika strast lijepe Zadranke, a priroda i osvajanje planinskih vrhova veliki je užitak i markantnog Guberovića, također i ljubitelja motora.

Da su Doris i Davor više od prijatelja dalo se naslutiti i po fotografijama sa samog uspona na bajkoviti Kilimanjaro, koje je Guberović podijelio u svom putopisu na portalu Mojportal, u kojem je opisao njihovu desetodnevnu avanturu na koju su se odvažili krajem veljače, ali i objavio zajedničke fotografije s Doris.

Za sam uspon Pinčić se spremala osvajajući vrhove Velebita, a Davor je, piše, prije no što se odlučio krenuti na Kilimanjaro planirao motociklističku turneju po sjevernoj Africi.

Baš kao i Doris, i Davor iza sebe ima propali brak i otac je dvojice sinova, a oboje su, čini se, po prvi put nakon razvoda ljubavi dali novu šansu, piše Jutarnji.

image

Pjevač Boris Rogoznica, bivši suprug Doris Pinčić, ovih je dana izdao novu pjesmu "Vjetar"

 

25. travanj 2024 02:54