StoryEditorOCM
ZabavaGALA VEČER

Sportašice i sportaši odbacili dresove i uskočili u elegantnu odjeću: zlatna olimpijka fotografirala je bivšu predsjednicu, a pogledajte tko se još dobro proveo na gala zabavi

Piše PSD
22. prosinca 2021. - 10:55

Sinoć je u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela The Westin održano svečano događanje - Veliki dan hrvatskog sporta.

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) proglasio je i nagradio najuspješnije sportašice, sportaše i trenere u 2021. godini te dodijelio druga vrijedna priznanja, kao i nagradu Matija Ljubek za životno djelo.

image
Dragan Primorac i Kolinda Grabar Kitarović
Ronald Gorsic/Cropix

Među brojnim uzvanicima posebno su se istakli zlatna olimpijka Matea Jelić, Tonči Stipanović, braća Martin i Valent Sinković, Blanka Vlašić, Dragan Primorac, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac te bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

image
Matea Jelić, osvajiča zlatne medalje u Tokiju
Ronald Gorsic/Cropix

Čini se da je na zabavi vladala odlična atmosfera, a svi koji su joj prisustvovali odjenuli su se prikladno ovakvom gala događanju - muškarci su iz ormara izvadili svoja lijepa odijela, a žene elegantne haljine, donosi Slobodna Dalmacija. 

image
Ženska karate reprezentacija - Ana Lenard, Mia Greta Zorko, Lea Vukoja, Lucija Lesjak
Ronald Gorsic/Cropix

Supruga Valenta Sinkovića Antonela imala je posebno lijepu haljinu u crvenoj boji koja joj je odlično pristajala, a sličnu boju nosila je Grabar-Kitarović koju su naši fotografi ulovili dok se zabavlja s Blankom Vlašić. Njih dvije međusobno su si pozirale, a svoje fotografije još nisu podijelile na društvenim mrežama.

image
Kolinda Grabar Kitarović i Blanka Vlašić
Ronald Gorsic/Cropix

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji na vrhu!

17. travanj 2024 12:22