StoryEditorOCM
ZabavaA NIJE BILA FAVORITKINJA

Splitski profesor Toni Šćulac u dramatičnom finalu showa izabrao Stankicu, Banjalučanka je za njega savršena!; Upoznao ju je i s mamom: Naša priča tek sada počinje...

Piše Mozaik SD
5. svibnja 2022. - 23:41

Toni Šćulac, profesor na splitskom PMF-u i mladić respektabilne znanstvene karijere večeras je, u finalu showa "Gospodin Savršeni" izabrao svoju savršenu - Banjalučanku Stankicu Stojanović, plavokosu dizajnericu i stilisticu, koja nije otpočetka slovila za favoritkinju.

Dapače, na početku showa toni je pažnju poklanjao sasvim drugim djevojkama, Stankica je dugo bila u "drugom planu".

Za Stankicu je u finalu showa pripremio zadatak u kojem su se okušali u kintsugiju, japanskom umijeću popravljanja razbijene keramike, što je Toniju bilo simbolično, jer je predstavljalo cijeljenje pukotina, koje je osjetio između njega i Stankice na jednom od posljednjih koktel partyja.

"Lijepo se osjećati ranjivo kad pored sebe imate partnera koji itekako zna da vam nekako zacijeli sve to“ - prisjetila se Stankica situacije kad je plakala pred Tonijem.

Toni je priznao da Stankica iz njega izvlači samo najbolje, što u dosadašnjim vezama nije iskusio. 

image
Goran Jakus Za Rtl


"Uvijek je bilo iskrica i fizičke privlačnosti među nama, ali sam u jednom trenutku shvatio da je ne mogu izbaciti iz glave; mislim na nju, fali mi, želim je zagrliti i onda smo napravili taj klik i dignuli naš odnos na višu razinu“ - priznao je ovogodišnji Gospodin Savršeni, kojeg je zanimalo ima li nešto što bi sad promijenila da može, no Stankica mu je priznala da ne žali ni za jednim trenutkom.

"Stankica je savršena žena i što je više upoznajem, sigurniji sam u to“ - rezimirao je.

Potom su prvi put gledali snimljene kadrove u kojima su oni glavni glumci.

"Osim tog fizičkog dijela, gdje je apsolutno lijep, zgodan, šarmer je, pametan…, osjećam se nekako sigurno. I to kad vratiš tu neku djevojčicu, tu senzualnost, što svaka žena treba imati i svaka to ima u sebi, ali to pokaže pored određene osobe“, ustvrdila je Stankica, a Toni dodao kako je u njihovu odnosu najveća prekretnica bilo kad su dobili vrijeme bez kamera.

"Od onda mi možemo pričati, a da nas nitko ne razumije“, rekao je Toni, dok je Stankica izrazila svjesnost kako sutra njihov odnos ipak može završiti.

image
Goran Jakus Za Rtl


U vilu su došle i Tonijeva mama i sestra. Tonijeva je majka prvo zamolila Stankicu da popričaju.

"Vidi se da žena zna što želi u životu, izgrađena je kao osoba i to mi se sviđa - zna se s njom na čemu si“, komentirala je gospođa Šćulac, koju je najviše zanimalo je li zaljubljena u Tonija, a Stankica je bez zadrške otkrila da je.

Tonijeva mama nije bila sigurna oko Karolininih osjećaja, no obje su joj se djevojke svidjele.

image
Goran Jakus Za Rtl


"Ipak, Tonija vidim uz Stankicu!“ - bila je iskrena.

"Cijela ova naša priča je od samog početka u mojim očima bila savršena i ništa ne bih promijenio. Ti si savršena žena u koju sam se zaljubio do ušiju i bez koje više jednostavno ne mogu zamisliti život! Moje srce pripada tebi i naša priča počinje sada.

Ovo je više od onoga po što sam došao i ja sam najsretniji čovjek“ - zaključio je zaljubljeno Toni.

image
Goran Jakus Za Rtl


"Split, Banja Luka, gdje god! Ne sumnjam da se nećemo snaći bilo gdje, smatram da sad imam savršenu osobu pored sebe“ - optimistična je i Banjalučanka.

Reakcije gledatelja pogledajte na društvenim mrežama:

 

 

06. svibanj 2024 15:49