StoryEditorOCM
ZabavaON JE I PREDSJEDNIK NK JADRAN

Smokviški načelnik s Vatrenima: Bilo je lijepo i emotivno!

Piše Dora Lozica
20. prosinca 2022. - 12:17

Društvene mreže pune su fotografija Korčulana s dočeka nogometnih reprezentativaca na Trgu bana Josipa Jelačića. Načelnik Smokvice Kuzma Tomašić pohvalio se fotografijama s izbornikom Zlatkom Dalićem, a kao poznati navijač Hajduka nije propustio slikati se s Markom Livajom.

image

Načelnik Smokvice i predsjednik NK Jadran, Kuzma Tomašić na dočeku Vatrenih

Kuzma Tomašić/Kuzma Tomašić

Kako doznajemo od načelnika Tomašića, u Zagreb je otputovao poslom, a onda je spojio ugodno s korisnim. Osim toga, Tomašić je predsjednik Nogometnog kluba Jadran iz Smokvice i jedan od dva županijska predstavnika Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza pa je, kao član "nogometne obitelji", dobio pozivnicu za back stage i druženje s igračima u Gradskoj kavani nakon službenog dijela programa.

image

Načelnik Smokvice i predsjednik NK Jadran, Kuzma Tomašić na dočeku Vatrenih

Kuzma Tomašić/Kuzma Tomašić

"S obzirom u koliko je vremena doček organiziran, bilo je lijepo i emotivno. Mislim da bi bilo još puno bolje da su voditelji bili na nivou, ne znam jesu htjeli ispasti smiješni, ali nije im uspjelo. Igrači su bili vidno umorni, bilo je i prilično hladno. Ipak, kad vidite sve te zastave u publici, mislim da nije bilo mjesta u Hrvatskoj iz kojeg barem jedna osoba nije bila na trgu. Samo iz Smokvice je bilo desetak otočana, sreo sam i puno Korčulana, osjećao sam se doma gdjegod bih se okrenuo", ispričao nam je Tomašić.

Bit će to jedno iskustvo koje mladi smokviški načelnik neće zaboraviti, priznao nam je, a sljedećem se dočeku nada nakon sljedećeg Europskog nogometnog prvenstva.

image

Načelnik Smokvice i predsjednik NK Jadran, Kuzma Tomašić na dočeku Vatrenih

Kuzma Tomašić/Kuzma Tomašić

"Našim igračima nisu davali neke velike šanse kad su odlazili za Katar, ispratili smo ih s mišlju - što bude, bit će, na kraju su osvojili broncu! Velik je to rezultat, velik i za veće nogometne nacije od Hrvatske, a kad vidiš koje smo reprezentacije ostavili iza nas, koje su države ispale još u grupnoj fazi, taj mi se rezultat čini još većim", priznaje nam iskreno Tomašić.

01. svibanj 2024 06:59